Caiete auxiliare
(La clasă şi acasă)
 »  Caiete auxiliare  »  Comunicare în limba română

Comunicare în limba română

Caietul elevului pentru semestrul II, clasa I

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă,
Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
Număr de pagini: 56 pagini color
Dimensiune: 20,5 x 26 cm
Preţ: 12.9 lei Comandă

Descarca Ghidul

Cantitate
Produsul "Caietul elevului pentru semestrul II, clasa I" a fost adăugat cu succes în coşul de cumpărături.

Ce doreşti să faci în continuare?

Adaugă şi alte caiete în coş      sau      Finalizează comanda

Descriere

Caietul elevului este un instrument de lucru util și atractiv pentru aprofundarea cunoștințelor de citit-scris, dar și un mijloc de dezvoltare a imaginației și de stimulare a interesului față de lectură.

Materialul este în concordanţă cu programa şcolară, având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinei Comunicare în Limba Română - clasa I.

Abordarea pedagogică interdisciplinară asigură o dezvoltare progresivă a acestor competenţe.

Materialul reprezintă o veritabilă colecție de sugestii cu privire la diferite tipuri de activități școlare, modalități de petrecere a timpului liber, de organizare a spațiului din sala de clasă etc.

Caietul prezintă conexiuni cu matematica şi ştiinţele naturii, educaţia muzicală, educaţia plastică şi dezvoltarea personală.

Părerea autorilor

Prin maniera atractivă, modernă și creativă în care este conceput, prin ancorarea în realitățile actuale ale societății pe care copiii le agreează la această vârstă, acest auxiliar depășește statutul de instrument de lucru. Pe tot parcursului materialului se facilitează exersarea și evaluarea, copilul având astfel șansa să exploreze, să se joace, să învețe, să dezlege enigme, să descopere.