ABONARE NEWSLETTER

Afla noutatile prin RSS RSS NOUTĂŢI & ARTICOLE


INTUITEXT a lansat portalul www.admitereliceu.ro
2009-06-05
Bucuresti, 05 iunie 2009    INTUITEXT, divizia de software educational a Softwin a lansat astazi portalul www.admitereliceu.ro, un serviciu gratuit care ofera informatii complete despre admiterea in liceu in 2009. Noul portal se adreseaza celor peste 100.000 de familii din Romania care au copii in clasa a 8-a si au acces la Internet.

Site-ul este un instrument ideal pentru alegerea unei institutii de invatamant potrivite, deoarece cuprinde informatii complete si actualizate despre admitere: profile, filiere, specializari, numar de locuri pe fiecare specializare, media de admitere din 2008 pentru fiecare specializare in parte, limba de predare, etc.

De asemenea, fiecare liceu din Romania are o fisa de prezentare care cuprinde printre altele numarul elevilor, date despre dotari, informatii de contact si localizare pe o harta interactiva.
Un element inovator al site-ului il reprezinta posibilitatea de a calcula media de admitere si de a alege un liceu in functie de aceasta
www.admitereliceu.ro face parte dintr-o serie de initiative ale INTUITEXT pentru sprijinirea educatiei in Romania. Proiecte precum didactic.ro, olimpiade.ro sau gazetamatematica.net au devenit adevarate comunitati sociale, cu zeci de mii de membrii inregistrati.

Despre INTUITEXT

INTUITEXT, compania de software educational a grupului Softwin este lider pe piata lectiilor pe calculator din Romania si unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata mondiala de elearning. Materialele educationale dezvoltate de INTUITEXT imbina intr-un mod inovator jocul cu invatarea, fiind realizate in conformitate cu programa scolara, dar adaptate la exigentele noilor generatii de elevi. INTUITEXT ofera pe piata romaneasca 21 de titluri dierite care acopera diferite materii de studiu (matematica, geografie, fizica, biologie, chimie). La acestea se adauga un produs unic la nivel mondial: intrega colectie de 110 ani a Gazetei Matematice, in format electronic.


Prima pagina   |    Cum cumpar?   |    Termeni si conditii   |    Politica de confidentialitate   |    Intrebari frecvente   |   ANPC  |    Contact  |    Publicitate
Copyright © 2009 INTUITEXT