ABONARE NEWSLETTER

Afla noutatile prin RSS RSS NOUTĂŢI & ARTICOLE


Cum cumpar?
Alege produsele

Folosind meniul din stânga sau cel din dreapta, navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi găsit produsul care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, apăsaţi pe butonul “CUMPĂRĂ” pentru a-l adăuga în coşul de cumpărături.

Cosul de cumparaturi

După apăsarea butonului “CUMPĂRĂ”, veţi fi direcţionat în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

În cazul în care doriţi sa achiziţionaţi şi alte produse, vă rugăm să apăsaţi butonul “CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE”. Pentru finalizarea comenzii apăsaţi butonul “PLĂTESC”.

Informaţii cumpărător

Completaţi datele personale în formularul din pagină. Dacă doriţi să achiziţionaţi produsele pe firmă, vă rugăm să faceţi click pe tab-ul “Persoană juridică”.

Adresă livrare

Următorul pas constă în completarea adresei la care doriţi să se facă livrarea.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsaţi butonul "FINALIZEAZĂ".

Modalitatea de plată

Plata se va efectua RAMBURS.

Informații despre livrare

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 de lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mică, tariful serviciilor de expediere va fi suportat de către cumpărător.

Livrarea se face prin Fan Courier, iar taxa de transport este de 11 lei pentru Bucureşti și de 17 lei pentru localităţile în care cei de la Fan Courier au sediu.
Pentru celelalte localităţi livrarea se face prin Poşta Română, iar taxa de transport este de aproximativ 14 lei (variază în funcție de numărul de produse comandate).
Livrarea prin Fan Courier se face în 2-3 zile lucrătoare. Livrarea prin Poştă se face în aproximativ 5 zile de la confirmarea telefonică a comenzii.
În această situaţie, veţi primi în cutia poştală un aviz prin care sunteţi informat de sosirea coletului la oficiul poştal de care aparţineţiPrima pagina   |    Cum cumpar?   |    Termeni si conditii   |    Politica de confidentialitate   |    Intrebari frecvente   |   ANPC  |    Contact  |    Publicitate
Copyright © 2009 INTUITEXT