Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Științe ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Vândut de Intuitext
23,90 RON 29,88 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Număr de pagini: 72 pagini

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

La clasa a IV-a, cunoașterea și înțelegerea mediului încojurător poate deveni o aventură minunată pentru elevi. De aceea, caietul de Științe ale naturii cuprinde o colecție inedită de fișe de experimente și fișe de activitate independentă, asigurând atât formarea competențelor prevăzute de programa școlară, cât și un mediu de lucru plăcut pentru micii exploratori.

Așadar, rezolvând activitățile propuse, elevii...

  • descoperă cum interacționează elementele din natură și înțeleg ciclurile de viață din lumea vie, adaptările viețuitoarelor la mediu sau anumite procese și fenomene fizice (plutirea și scufundarea, transformări ale corpurilor, fenomene optice).
  • se bucură de fișe de observație interesante, cu ajutorul cărora învață toate gradele de rudenie într-un mod plăcut.
  • învață cum să-și mențină starea de sănătate prin jocuri de rol distractive sau prin exemple desprinse din viața lor cotidiană (ce mâncăm la micul-dejun și de ce, când consumăm fructe sau de ce pastele făinoase sunt recomandate înainte de a face efort fizic).
  • fac exerciții de imaginație și gândire prin care fie alcătuiesc liste de meniuri sănătoase și echilibrate, fie își închipuie cum s-ar modifica legăturile de hrănire dintre viețuitoare dacă anumite animale ar dispărea.

Caietul este aerisit, plăcut la vedere, ușor de parcurs și de completat, iar exercițiile au suport vizual (imagini, grafice, tabele). Fiecare dintre cele 6 unități de conținut se încheie cu o secțiune de recapitulare și evaluare.

Caietul poate fi utilizat de către elevi în activitatea de la clasă sau acasă, fiind un real suport pentru:

  • învățător, prin punerea împreună și mai ales în ordine logică și firească a temelor urmărite de programa școlară;
  • părinte, ca modalitate distractivă prin care acesta poate stimula creativitatea si gândirea logică a copilului.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…