Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Comunicare în limba română - Caietul elevului pentru clasa I - potrivit manualului Intuitext

Vândut de Intuitext
24,00 RON 37,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietele sunt structurate în 2 volume (câte un volum pentru fiecare semestru)

Număr de pagini: 56 pagini color fiecare volum/semestru

Setul conţine:

Comunicare în limba română - Caietul elevului pentru clasa I, semestrul I

Comunicare în limba română - Caietul elevului pentru clasa I, semestrul II

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietele elevului pentru clasa I reprezintă instrumente de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor de citit-scris, conform programei școlare. Sunt structurate în 12 unități de învățare (6 unități în caietul pentru semestrul I și 6 unități în caietul pentru semestrul al II-lea), în concordanță cu manualul editurii INTUITEXT.

Unitățile de învățare sunt structurate tematic, temele fiind aceleași cu cele de la disciplina Matematică și explorarea mediului. Conțin pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulare și evaluare finală.

Caietul conține spații cu liniatură specifică alocate scrierii pentru copiere, transcriere, completare de propoziții, formulare de enunțuri, precum și exerciții variate care vizează domeniile: citire/lectură,  scriere/redactare, elemente de construcție a comunicării.  Sarcinile de învățare sunt atractive, au grade diferite de dificultate, vizează formarea și utilizarea achizițiilor, dezvoltarea creativității elevilor. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor/experiențe posibile în realitate.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta