Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Pachet Standard Auxiliare Clasa I (Varianta - EDP 2 Pîrîială, Bălan)

Vândut de Intuitext
71,70 RON 89,63 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Setul conţine:

Dezvoltare personală - Clasa I

CLR - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Pîrîială, Radu, Chiran)

MEM - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Bălan, Voinea, Andrei, Stan)

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

PACHETUL este format din:

Auxiliare didactice tiparite pentru disciplinele:

  • Matematică și explorarea mediului (potrivit manualului Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Constanța Bălan, Cristina Voinea, Corina Andrei și Nicoleta Stan)
  • Comunicare în limba română (potrivit manualului Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Olga Pîrîială, Mihaela Ana Radu și Rodica Chiran)
  • Dezvoltare personală

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

 Comunicare în limba română – Clasa I

Auxiliarul Caietul meu de comunicare în limba română – Clasa I reprezintă o resursă ce poate completa, la nivelul aplicațiilor, oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, poate fi utilizat cu succes alături de manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Olga Pîrîială, Mihaela Ana Radu și Rodica Chiran.

Prin conţinutul său, caietul este un instrument de lucru util și atractiv pentru aprofundarea cunoștințelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvoltă, în principal, deprinderi de scriere corectă și caligrafică, capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente, dar oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, oferă contexte multiple și variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii și de conștientizare a conținutului citit. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Prin maniera în care este structurat, corelat cu structura manualului de Comunicare în limba română al Editurii Didactice și Pegagogice, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele zece unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților de citit-scris, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Matematică și explorarea mediului – Caiet pentru clasa I

Auxiliarul Caietul meu de matematică și explorarea mediului - Clasa I reprezintă o resursă ce poate completa, la nivelul aplicațiilor, oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, poate fi utilizat cu succes alături de manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Constanța Bălan, Cristina Voinea, Corina Andrei și Nicoleta Stan.

Este conceput ca un instrument ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, putând fi considerat un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, un suport pentru părinți în formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Structurat în 10 unități de învățare, corelat cu structura manualului de Matematică și explorarea mediului al Editurii Didactice și Pegagogice, auxiliarul conține sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, care vizează achizițiile matematice specifice vârstei, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, încurajează gândirea activă și creativă, precum și interesul și curiozitatea copiilor. Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate. Sunt integrate pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare și evaluării finale.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Dezvoltare personala - Caiet pentru clasa I

  • Îmbină în mod plăcut și natural disciplina Dezvoltării personale cu alte activități atractive pentru copii (pag. 15, ex. 5): „Sunt puternic ca un leu. Sunt ca o leoaică de puternică. Realizează-ți și tu o mască respectând etapele de mai jos, Interpretează rolul alături de colegii tăi.
  • Conține informații utile de igienă explicate pe înțelesul copiilor și însoțite de ilustrații clare și plăcute. (Vezi capitolul „Igiena personală“).
  • Încurajează creativitatea și imaginația copiilor prin exerciții de tipul „Dacă săpunul ar conduce lumea, aceasta ar fi...“ (pag. 21, ex. 7)
  • Dezvoltă abilitățile de comunicare ale copiilor, atât în registru verbal, cât și non-verbal și paraverbal (vezi Unitatea 5 – Comunicăm).
  • Încurajează curiozitatea și dorința de implicare a copiilor la ore prin activități plăcute de tipul „Teatru mut – Interpretați, fără cuvinte, rolurile din povestea «Scufița Roșie»“ (pag. 41, ex. 3a).
  • Susține conceptul de învățare prin joc propunând elevilor activități de tipul „Joc la școală“ (pag. 59, ex. 4)

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…