Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set caiete MEM, CLR si Teste de Evaluare clasa a II-a

Vândut de Intuitext
86,32 RON 107,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Setul conţine:

Teste de limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a 2-a | Editura Intuitext

Teste de matematica pentru Evaluarea Nationala de clasa a 2-a | Editura Intuitext

Comunicare în limba romănă - Clasa a II-a

MEM - Clasa II - potrivit cu manualele folosite la clasă în anul școlar 2019-2020

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Matematică și explorarea mediului

Caietul auxiliar de matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a reprezintă un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare. Alegerea acestui caiet reprezintă o opțiune sigură pentru a avea un copil competent, deschis către experiențe de învăţare noi şi variate, un elev pregătit pentru evaluarea națională de la sfârșitul clasei a II-a.

Structurat în 10 unități de învățare, caietul propune o învățare care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punându-i la dispoziție un set variat de exerciţii și probleme cu grade diferite de dificultate, concepute în strânsă legătură cu experiențe trăite sau posibile în realitate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii logice și creatoare.

Comunicare în limba română

Este structurat în 11 unități de învățare concepute tematic, iar  temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică.Textele propuse  sunt interesante, atractive, stimulează plăcerea de a citi și dezvoltă gustul pentru lectura de calitate. Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și stimulează dezvoltarea gustului estetic.  

 Exercițiile propuse spre rezolvare vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora) și dezvoltarea gândirii critice. Jocurile/ exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.Sarcinile de învățare au grade diferite de dificultate, sunt atractive, asigură formarea, aprofundarea, dezvoltarea competențelor specifice prevăzute de programă și au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.

Teste de evaluare națională

Fiecare caiet auxiliar  (teste evaluare națională română și teste evaluare națională matematică)conține 11 teste elaborate conform specificului testelor pentru Evaluarea Națională, păstrând structura acestora, numărul de itemi, forma grafică. Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzător competențelor de evaluat la finalul clasei a II-a și a conținuturilor aferente.

Testele facilitează familiarizarea copiilor cu exigenţele evaluării naţionale, sprijină crearea unei percepţii pozitive asupra procesului de evaluare. Sunt elaborate tematic, conțin sarcini interesante, motivante pentru copii.

Au o grafică modernă (tehnoredactare și ilustrare). Cu ajutorul etichetelor de culori diferite, asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, calitatea realizării grafice contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și, implicit, la rezolvarea lor cu ușurință.

Fiecare caiet reprezintă un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se elaborează un test. Rezolvarea testelor de către elevi reprezintă un antrenament pentru evaluarea națională.

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările pe baza cărora elevul se poate verifica singur, acestea fiind un sprijin în procesul de autoevaluare

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta