Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Clasa a II-a - Colectia Inveti cu placere

Vândut de Intuitext
42,32 RON 52,90 RON

Disponibilitate: In stoc

  • Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
  • Caietele auxiliare INTUITEXT pentru clasa a II-a sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Setul conţine:

Comunicare în limba romănă - Clasa a II-a

Matematică și explorarea mediului - Clasa a II-a

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid
  1. Comunicare în limba romănă - este structurat în 11 unități de învățare concepute tematic, iar  temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică. Textele propuse  sunt interesante, atractive, stimulează plăcerea de a citi și dezvoltă gustul pentru lectura de calitate. Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și stimulează dezvoltarea gustului estetic.  

     Exercițiile propuse spre rezolvare vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora) și dezvoltarea gândirii critice. Jocurile/ exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

  2. Matematică și explorarea mediului - este structurat în 10 unități de învățare, auxiliarul propune o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor, sunt concepute în strânsă legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate. Jocurile și exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

     

    Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării auxiliarului pentru clasa a II-a.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.