Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Clasa a II-a - Colectia Inveti cu placere

Vândut de Intuitext
34,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

  • Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
  • Caietele auxiliare INTUITEXT pentru clasa a II-a sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Setul conţine:

Comunicare în limba romănă - Clasa a II-a

Matematică și explorarea mediului - Clasa a II-a

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid
  1. Comunicare în limba romănă - este structurat în 11 unități de învățare concepute tematic, iar  temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică. Textele propuse  sunt interesante, atractive, stimulează plăcerea de a citi și dezvoltă gustul pentru lectura de calitate. Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și stimulează dezvoltarea gustului estetic.  

     Exercițiile propuse spre rezolvare vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora) și dezvoltarea gândirii critice. Jocurile/ exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

  2. Matematică și explorarea mediului - este structurat în 10 unități de învățare, auxiliarul propune o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor, sunt concepute în strânsă legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate. Jocurile și exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

     

    Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării auxiliarului pentru clasa a II-a.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil
Alţii au mai cumpărat şi…