CAIETE AUXILIARE, Teste și culegeri clasa a V-a
EDIȚIE 2017

Editura INTUITEXT vă oferă următoarele caiete auxiliare pentru clasa a V-a:

Elevilor din primul an de școală gimnazială le oferim caiete auxiliare clasa a V-a la următoarele discipline:

  • Matematică. Culegere clasa V
  • Limba și literatura română. Culegere clasa V (In curand)

Culegere de matematică pentru clasa a V-a


Culegere de exerciții

Autori: Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă

Număr de pagini: 140 pagini color

Prezenta carte este o prelungire a manualului. Cu toate că acesta conţine suficiente probleme, am simţit nevoia unui auxiliar care să-i ajute pe elevi să lucreze mai mult sau să se pregătească pentru concursuri şi olimpiade.

Lucrarea este structurată pe mai multe părţi.

  • În prima parte, pentru fiecare titlu din manual, vă propunem câte 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru uşoare, următoarele patru de nivel mediu si ultimele două cu grad sporit de dificultate. Acestea sunt precedate, uneori, de probleme rezolvate din manual, indicându-vă numărul problemei şi pagina la care se găseşte.
  • Partea a doua cuprinde modele pentru lucrările scrise din fiecare semestru.
  • În partea a treia am selectat probleme care s-au dat de-a lungul timpului fie la Olimpiada de matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică si viitoriolimpici.ro”.

Caietul elevului de Limba si literatura romana pentru clasa a V-a


Caiet Auxiliar

Autori: Adriana Alecu, Gabriela Catrina, Tatiana Ghiță, Monica Popa, Aurelia Stancu

Caietul de limba şi literatura română pentru clasa a V-a este un instrument de lucru pentru profesor şi elevi, un auxiliar care, prin sarcinile de lucru propuse, devine un mijloc de antrenament pentru formarea competenţelor de comunicare orală şi scrisă.

Conceput ca un material în completare, caietul este organizat pe cele şapte unităţi de învăţare din manualul de limba şi literatura română, oferind exerciţii variate (de receptare a mesajului scris/oral, de creaţie, ludice etc.) pentru activităţile de învăţare şi de evaluare asociate celor cinci domenii de conţinut: lectură, comunicare orală, elemente de construcţie a comunicării, redactare, elemente de interculturalitate.

Sarcinile de învăţare sunt construite gradat şi se bazează pe exersarea unor deprinderi sau pe aplicarea unor cunoştinţe în actul vorbirii şi al scrierii. Exercițiile de reflecție asupra textelor literare și nonliterare sunt concepute pentru o învăţare diferenţiată, oferind posibilitatea elevului de a-și alege, dintre sarcinele de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanţă sau tipului de inteligenţă.

Caietul este atractiv pentru copii şi util pentru profesori prin grafică, prin diversitatea textelor şi prin diferenţierea sarcinilor didactice.

Prima pagina   |    Cum cumpar?   |    Termeni si conditii   |    Politica de confidentialitate   |    Intrebari frecvente   |   ANPC  |    Contact  |    Publicitate
Copyright © 2017 INTUITEXT