Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

CLR - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Pîrîială, Radu, Chiran)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
Clasa I
Comunicare în limba română

Publicat în 2020
Un singur volum, 112 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492311028
ISBN: 978-606-9030-12-7

Lucrarea este elaborată în conformitate cu programa școlară pentru Comunicare în limba română, aprobată de Ministerul Educației Naționale, prin ordinul nr. 3418/19.03.2013. Poate fi utilizată ca auxiliar pentru oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, pentru manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Olga Pârâială, Mihaela Ana Radu și Rodica Chiran.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Auxiliarul Caietul meu de comunicare în limba română pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Caietul are 10 unități de învățare cu teme de interes pentru elevii din clasa întâi.

Sarcinile de lucru dezvoltă, în principal, deprinderi de scriere corectă și caligrafică, capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente, dar oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului.

Sarcinile de lucru au grade diferite de dificultate și oferă contexte multiple și variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii și de conștientizare a conținutului citit.

Auxiliarul a fost conceput să asigure transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării.

 

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…