Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

CLR - Clasa a II-a - Caietul elevului (Varianta - EDP 1 Pițilă, Mihăilescu)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a II-a
Comunicare în limba română
Publicat în 2020
Un singur volum, 116 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492311035
ISBN: 978-606-9030-13-4

Lucrarea este elaborată în conformitate cu programa școlară pentru Comunicare în limba română, aprobată de Ministerul Educației Naționale, prin ordinul nr. 3418/19.03.2013. Poate fi utilizată ca auxiliar pentru manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

 

Caietul auxiliar Comunicare în limba română  pentru clasa a II-a este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este conceput ca un instrument ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, putând fi considerat un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa a II-a, structurat în 9 unități de învățare.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, au grade diferite de dificultate și vizează: achizițiile  lingvistice și comunicaționale specifice vârstei, dezvoltarea gustului pentru citit, exprimarea corectă și nuanțată, stimularea gândirii creative, stârnirea interesului și a curiozității copiilor.

Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, pentru  scrierea imaginativă, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Succesiunea exercițiilor contribuie la: optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, familiarizarea cu noțiuni noi, exersare, consolidarea deprinderilor și abilităților de citire și de scriere, sistematizarea achizițiilor dobândite și evaluarea și autoevaluarea propriilor capacități.

Caietul poate fi utilizat împreună cu oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, cu manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă.

Auxiliarul poate fi parcurs de către elev atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitate independentă.

 

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.