Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

CLR - Clasa II - Caietul elevului (Varianta - EDP 1 Pițilă, Mihăilescu)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarul

Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa a II - a (Varianta -  Mihăilescu, Pițilă) este elaborat în conformitate cu programa școlară.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa a II - a 

Auxiliarul Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu programa școlară pentru Comunicare în limba română. Acest caiet reprezintă o resursă ce poate completa, la nivelul aplicațiilor, oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, poate fi utilizat cu succes alături de manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă.

Este conceput ca un instrument ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, putând fi considerat un partener de învățare al elevului de clasa a II-a, un reper pentru cadrul didactic și un suport  pentru părinți  în formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Prin conţinutul său, caietul este un instrument de lucru util și atractiv pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor scrise, în contexte de comunicare cunoscute, precum și de redactare a unor  mesaje în diverse situaţii de comunicare.

Caietul vizează dezvoltarea progresivă a competenţelor, prin valorificarea experienţei specifice vârstei elevilor şi prin accentuarea dimensiunilor afectiv-atitudinale şi acţionale ale formării personalităţii lor.

Auxiliarul conține sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, care vizează  achizițiile  lingvistice și comunicaționale specifice vârstei, dezvoltarea gustului pentru citit, a exprimării corecte și nuanțate și stimulează gândirea creativă, interesul și curiozitatea copiilor.

Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, pentru  scrierea imaginativă, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Prin maniera în care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele nouă unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților de citire,  de scriere, de sistematizare a achizițiilor dobândite și de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.