Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a II‑a

Vândut de Intuitext

Disponibilitate: În curs de apariţie

Autori: Camelia Burlan, Roxana Gheorghe 

Culegerea este elaborată în conformitate cu programa școlară.

Culegerea de matematică și explorarea mediului pentru clasa a doua este concepută conform programei școlare în vigoare și respectă abordarea interdisciplinară a învățării.

Într-o prezentare grafică deosebită, culegerea este o sursă de exersare și dezvoltare a competențelor de matematică și explorare a mediului.

Structurată accesibil și axată pe conexiuni inter și intradisciplinare, culegerea pune la dispoziția elevilor:

  • exerciții numeroase, variate, organizate gradual pe nivel de dificultate și explicate punctual in partea denumită „Exercitiu rezolvat”;
  • probleme cu pronunțat caracter aplicativ;
  • evaluare formativă;
  • teste de antrenament;
  • aplicații pentru componenta de explorare a mediului;
  • teste de evaluare finală, structurate după modelul evaluărilor naționale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.