Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Învăț să citesc!   Comunicare în limba română

Vândut de Intuitext
22,32 RON 27,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
Clasa I
Comunicare în limba română
Publicat în 2018
Un singur volum, 112 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310793
ISBN: 978-606-8681-91-7

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3418/19.03.2013 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Auxiliarul „Comunicare în limba română – Învăț să citesc!” se adresează școlarilor de clasa întâi, fiind un instrument de lucru util și atractiv pentru dobândirea și aprofundarea achizițiilor de citit-scris, dar și un mijloc pentru dezvoltarea imaginației și pentru stimularea interesului față de lectură.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de comunicare în limba română Învăț să citesc pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Acest auxiliar are 10 unități de învățare, care sunt prezentate sub forma unor proiecte tematice. Fiecare unitate de învățare cuprinde mai multe lecții și câte o secțiune de recapitulare, evaluare și ameliorare/optimizare a învățării.   

Caietul de citire pune câteva întrebări esențiale în raport cu lumea înconjurătoare pe care elevul o explorează: Cine sunt eu? Ce ne înconjoară? Cine suntem noi?  Cum comunicăm? Cum ne comportăm? Cum ne păstrăm sănătatea?

Ilustrațiile mari și grafica atractivă stârnesc interesul și curiozitatea copilului și îl provoacă să parcurgă exercițiile cu o atenție sporită.

Succesiunea sunetelor/ literelor s-a realizat având în vedere gradul de dificultate în pronunțare, modul cum se combină în formarea cuvintelor, precum și frecvența lor în limba română. Cuvintele formate din trei sau mai multe silabe sunt introduse progresiv, exersarea ia de multe ori formă de joc, fiind respectate principiile învățării.

Caietul cuprinde informații necesare unei exprimări şi scrieri corecte, precum şi elemente de comunicare orală şi scrisă.

Evaluarea se realizează prin metode tradiţionale şi complementare: probe scrise, proiecte, portofoliu, autoevaluare pe baza grilei oferite la finalul fiecărei probe de evaluare.

 

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Alţii au mai cumpărat şi…