Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Învăț să scriu! - Comunicare în limba română

Vândut de Intuitext
27,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa I
Învăț să scriu! - auxiliar pentru Comunicare în limba română
Publicat în 2018
Un singur volum, 112 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310809
ISBN: 978-606-8681-92-4

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3418/19.03.2013 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor. 

Caietul auxiliar „Comunicare în limba română – Învăț să scriu!” reprezintă un instrument de lucru atractiv care vine și completează demersul didactic al învățătorului în vederea aprofundării achizițiilor de citit-scris ale elevilor de clasa I. Caietul este structurat în 10 unități de învățare care tratează, în aceeași ordine, conținuturile și temele din auxiliarul „Comunicare în limba română – Învăț să citesc!”.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de comunicare în limba română Învăț să scriu pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Caietul de scriere are 10 unități de învățare, care propun proiecte tematice interesante, potrivite vârstei elevului. 

Auxiliarul conține spații cu liniatură specifică alocate scrierii pentru copiere, transcriere, completare de propoziții, formulare de enunțuri, precum și exerciții variate de: citire/ lectură,  scriere/ redactare, elemente de construcție a comunicării

Sarcinile de învățare au grade diferite de dificultate și oferă contexte multiple și variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii și de conștientizare a conținutului citit.

Acesta a fost conceput să asigure transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării.

Succesiunea exercițiilor contribuie la: optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare,   familiarizarea cu noțiuni noi, consolidarea deprinderilor de citit-scris, orientare, achiziții noi, aplicare, transfer, evaluare, autoevaluare, ameliorare sau dezvoltare a nivelului atins.

În plus, lucrarea îl provoacă pe elev:

  • să lucreze independent, dar și în echipă;
  • să învețe prin joc;
  • să își dezvolte imaginația prin activități de tipul „Desenează diferite ființe sau obiecte ale căror denumiri încep cu sunetul M. Folosește tehnica amprentării, ca în model”;
  • să se implice atât în studiul individual, cât și în lucrul la clasă;
  • să comunice eficient cu ceilalți colegi prin activități de tipul „Lucrați împreună”.

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Recomand Review by Ilinca
Buna ziua. Anul trecut am ales, impreuna cu parintii, acest caiet. Stiu ca se spune tot mai des ca scrisul de mana nu mai conteaza, ca acum totul e digital, ca nu este vreo problema daca copilul scrie urat. Dar pentru mine scrisul de mana inseamna rabdare, inseamna respect, inseamna rigoare, inseamna atentie la detalii, inseamna acuratete si precizie. Deci iata ca scrisul de mana nu este doar "scris de mana". Iar acest caiet m-a ajutat sa invat copiii sa deprinda toate aceste abilitati. (Pus la data 28.08.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.