Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Comunicare în limba română - Manual pentru clasa I

Vândut de Intuitext
33,52 RON 41,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 72 de pagini color

Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 113 imagini care pot sta la baza predării, 67 de predări animate pentru lecții, 50 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive

Setul conţine:

Comunicare în limba română - Manual pentru clasa I, semestrul I

Comunicare în limba română - Manual pentru clasa I, semestrul II

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Manualul de Comunicare în limba română pentru clasa I este structurat în două volume, a câte 72 de pagini, fiecare cuprinzând șase unități de învățare.

Comunicare în limba română respectă noua programă școlară având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinei Comunicare în limba română - clasa I.

Conceput ca o poveste cu două personaje principale, Maia și Aris, care îi însoțesc pe elevi în aventura cunoașterii, manualul captează atenția prin grafica extrem de atractivă, deloc obositoare, imaginile susținând învățarea, exersarea și evaluarea. Personajele folosite ilustrează preferinţele actuale ale elevilor de 7-8 ani și au rolul de a motiva intrinsec și de a stimula elevii să învețe cu plăcere într-un context antrenant, specific vârstei.

Manualul pune în valoare moduri variate de învăţare, încurajează munca independentă a elevilor, dar și munca în grup. Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind șanse egale de învățare tuturor elevilor.

Varianta printată este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru. Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală a manualului contribuie la dezvoltarea interesului faţă de învăţare, stimulează învăţarea prin efort propriu, fiind în plus și un suport veritabil pentru valorificarea unor aspecte legate de pronunție și exprimare orală.

Varianta digitală contribuie prin natura elementelor virtuale (animate, interactive) la crearea unor experiențe de învățare complexe, în acord cu cerințele programei școlare actuale, dar și cu vârsta elevilor cărora li se adresează.

Varianta digitală conține:

  • 113 imagini ce pot sta la baza predării
  • 67 de predări animate pentru lecții
  • 50 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive

Manualul Comunicare în limba română pentru clasa I are un concept similar manualului Matematică și explorarea mediului pentru clasa I – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, lucru marcat prin denumirile și culorile identice ale unităților de învățare.

IMPORTANT: pentru utilizarea eficientă a edițiilor digitale veți beneficia de suportul nostru pe toată durata anului școlar.

 Pentru cadrele didactice -  în pagina https://manuale.intuitext.ro/  pot fi descărcate: 

  • planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;
  • fișe de lucru;
  • teste iniţiale, sumative și finale.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Excelent Review by Florentina
Când vine vorba de alegerea celor mai bune resurse educaționale pentru elevi, dascălii au în față o misiune dificilă. Își doresc atât manuale atractive, bine documentate, cât și caiete care să-i ajute pe elevi să exerseze în mod plăcut diverse noțiuni predate la clasă. În acest context, pe lângă manualele pentru clasele primare realizate de aceeași echipă de autori, caietele elevului de la Intuitext reprezintă o sursă atractivă de fișe de lucru, teme pentru acasă sau lucru suplimentar. (Pus la data 08.09.2017)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta