Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set Manuale Clasa a II-a

Vândut de Intuitext
80,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 74 de pagini color

Detalii ediție digitală:

  • CLR: varianta digitală conține 102 imagini care pot sta la baza predării, 63 de predări animate pentru lecții, 41 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.
  • MEM: varianta digitală conține: 205 de imagini care pot sta la baza predării, 62 de predări animate pentru lecții, 37 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

Setul conţine:

Comunicare în limba română - Manual pentru clasa a II-a, semestrul I

Comunicare în limba română - Manual pentru clasa a II-a, semestrul II

Matematică şi explorarea mediului - Manual pentru clasa a II‑a, semestrul I

Matematică şi explorarea mediului - Manual pentru clasa a II‑a, semestrul II

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Manualele INTUITEXT pentru clasa a II-a respectă noua programă școlară și principiile instruirii tematice - unitățile tematice abordează teme comune pentru discipline diferite, gândite în oglindă.

Manualele pe care vi le propunem creează posibilitatea unei învățări autentice - cunoștințele de matematică și cele de cunoașterea mediului din manualele MEM sunt tratate în manieră integrată.

Personajele însoțesc elevul în aventura cunoașterii, creează motivație pentru învățare și stimulează interesul pentru comunicare în limba română și matematică și științe.

Pentru o experiență de învățare completă, manualele pentru clasa a II-a acordă o atenţie deosebită procesului de evaluare. În plus, secțiunile de evaluare permit elevului să se auto-aprecieze cu ajutorul scalei de rezultat.

Manualele vizează dezvoltarea competenţelor specifice celor două discipline, în contexte autentice de viaţă, stimulând elevii să întrebe, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta tipărită vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă. Cele două versiuni: tipărit și digital formează un întreg generând o experiență de învățare superioară.

IMPORTANT: pentru utilizarea eficientă a edițiilor digitale veți beneficia de suportul nostru pe toată durata anului școlar.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…