Set manuale clasa a II-a

SEMESTRUL I + II
(ediție tipărită+ediție digitală)

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 74 de pagini color

Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 102 imagini care pot sta la baza predării, 63 de predări animate pentru lecții, 41 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

SEMESTRUL I + II
(ediție tipărită+ediție digitală)

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel, Claudia Ionescu

Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 74 de pagini color

Detalii ediție digitală: varianta digitală conține: 205 de imagini care pot sta la baza predării, 62 de predări animate pentru lecții, 37 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

52.9 lei Comandă

PLANIFICĂRI

Cantitate
Produsul "Set manuale clasa a II-a" a fost adăugat cu succes în coşul de cumpărături.

Ce doreşti să faci în continuare?

Adaugă şi alte caiete în coş      sau      Finalizează comanda

Descriere

Manualele INTUITEXT pentru clasa a II-a respectă noua programă școlară și principiile instruirii tematice - unitățile tematice abordează teme comune pentru discipline diferite, gândite în oglindă.

Manualele pe care vi le propunem creează posibilitatea unei învățări autentice - cunoștințele de matematică și cele de cunoașterea mediului din manualele MEM sunt tratate în manieră integrată.

Personajele însoțesc elevul în aventura cunoașterii, creează motivație pentru învățare și stimulează interesul pentru comunicare în limba română și matematică și științe.

Pentru o experiență de învățare completă, manualele pentru clasa a II-a acordă o atenţie deosebită procesului de evaluare. În plus, secțiunile de evaluare permit elevului să se auto-aprecieze cu ajutorul scalei de rezultat.

Manualele vizează dezvoltarea competenţelor specifice celor două discipline, în contexte autentice de viaţă, stimulând elevii să întrebe, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta tipărită vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă. Cele două versiuni: tipărit și digital formează un întreg generând o experiență de învățare superioară.

IMPORTANT: pentru utilizarea eficientă a edițiilor digitale veți beneficia de suportul nostru telefonic și pe e-mail pe toată durata anului școlar.

 

Colecția Intuitext pentru clasa a II-a:

Manualul tipărit și digital pentru Comunicare în limba română;
Caietul elevului pentru Comunicare în limba română;
Teste pentru Evaluare Națională – Comunicare în limba română;
Manualul tipărit și digital pentru Matematică și explorarea mediului;
Caietul elevului pentru Matematică și explorarea mediului;
Teste pentru Evaluare Națională – Matematică și explorarea mediului;
Platforma Școala Intuitext (www.scoalaintuitext.ro);
Materialele GRATUITE pentru cadrele didactice se trimit doar în format electronic:

Ghidul învăţătorului ce cuprinde proiectarea integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;
Teste de Evaluare Inițială*;
Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar*.

Pachetul Intuitext pentru clasa a II-a este realizat în manieră integrată, pentru a respecta prevederile programei școlare și specificul învățării la acest nivel de învățare.

* La o comanda de minim 10 bucati.

 

Alte materiale INTUITEXT


Set caietele elevului clasa a II-a

Setul complet al clasei a II-a
Prima pagina   |    Cum cumpar?   |    Termeni si conditii   |    Politica de confidentialitate   |    Intrebari frecvente   |   ANPC  |    Contact  |    Publicitate
Copyright © 2017 INTUITEXT