Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

MEM - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Bălan, Voinea, Andrei, Stan)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa I
Matematică și explorarea mediului
Publicat în 2019
Un singur volum, 80 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492311011
ISBN: 978-606-9030-11-0

Lucrarea este elaborată în conformitate cu programa școlară pentru Matematică și explorarea mediului, aprobată de Ministerul Educației Naționale, prin ordinul nr. 3418/19.03.2013. Poate fi utilizată ca auxiliar pentru oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, pentru manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Constanța Bălan, Cristina Voinea, Corina Andrei și Nicoleta Stan.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

 

Auxiliarul Caietul meu de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este conceput ca un instrument ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, putând fi considerat un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, struturat în 10 unități de învățare.

Sarcinile de lucru au grade diferite de dificultate și vizează: achizițiile  matematice specifice vârstei, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, promovarea gândirii active și creative, precum și stârnirea interesului și a curiozității copiilor.

Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Sunt integrate pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare și evaluării finale.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…