Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică și explorarea mediului - Clasa I

Vândut de Intuitext
15,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Caietul auxiliar de matematică și explorarea mediului pentru clasa I reprezintă un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare. Este conceput ca un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o soluție pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Structurat în 12 unități de învățare, auxiliarul conține sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, vizează formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor și încurajează gândirea activă și curiozitatea cognitivă.

Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, pagini pentru ameliorare (Pentru a merge mai departe) și dezvoltare (Un pas spre Excelent), repere pentru reglare (Ai rezolvat asemănător). Evaluarea se realizează prin metode tradiţionale şi complementare: probe scrise, portofoliu, autoevaluare pe baza grilei oferite la finalul fiecărei probe de evaluare.

Punctele forte ale acestui auxliar sunt:

  • Jocurile au o pondere semnificativă și facilitează transferul către alte discipline.
  • Contextele de învățare surprind evenimentele importante din viața elevilor: Crăciun, vacanța de iarnă, începutul anului școlar etc.
  • Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.
  • Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării caietelor pentru clasa I.
  • Apropie informațiile de copii prin jocuri de tipul „Ascultă comanda bine“ (pag. 16).
  • Propune activități practice și experimente (pag. 33) prin care copiii să înțeleagă noțiunile teoretice, îndeosebi la Științe. (ex. pag. 24).
  • Învață elevii să se autoevalueze prin oferirea de îndrumări la finalul fiecărei Evaluări, ajutându-i astfel să înțeleagă singuri ce noțiuni nu stăpânesc foarte bine.
  • Susține filosofia Intuitext de „a învăța cu plăcere“, implicând elevii în jocuri educaționale foarte atractive (pag. 48) care ajută la înțelegerea noțiunilor noi.
  • Încurajează elevii să lucreze împreună prin activități care presupun împărțirea în echipe, discuții, găsirea de soluții și acceptarea opiniilor celorlalți.

 

În plus, caietul este în legătură cu produsul educațional online ScoalaIntuitext.ro, care ajută elevii din clasele primare să înțeleagă, prin joc, materia din programa școlară.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil