Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică și explorarea mediului - Clasa I

Vândut de Intuitext
22,32 RON 27,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a I-a
Matematică și explorarea mediului
Publicat în 2018
Un singur volum cu 112 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310830
ISBN: 978-606-8681-94-8

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3418/19.03.2013 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Caietul auxiliar de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I reprezintă un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare. Este conceput ca un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o soluție pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar de matematică și explorarea mediului pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Auxiliarul are 12 unități de învățare, ce pun la dispoziție sarcini de lucru antrenante și o grafică atractivă.

Succesiunea exercițiilor vizează: formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, promovarea gândirii active și a curiozității cognitive.

Sarcinile de învățare sunt accesibile și au grade diferite de dificultate.

Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, pagini pentru ameliorare (Pentru a merge mai departe) și dezvoltare (Un pas spre Excelent), repere pentru reglare (Ai rezolvat asemănător).

Acesta a fost conceput să asigure transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării.

Evaluarea se realizează prin metode tradiţionale şi complementare: probe scrise, portofoliu, autoevaluare pe baza grilei oferite la finalul fiecărei probe de evaluare.

În plus, lucrarea îl provoacă pe elev:

  • Să rezolve sarcini de lucru, raportându-se la evenimentele importante din viața acestuia: Crăciun, vacanța de iarnă, începutul anului școlar etc.
  • Să învețe în timp ce vizualizează imagini care redau aspecte din experiența lui de viață sau alte experiențe posibile în realitate.
  • Să îndeplinească activități practice și experimente (pag. 33).
  • Să înțeleagă noțiunile teoretice, îndeosebi la Științe. (ex. pag. 24).
  • Să se autoevalueze și să înțeleagă ce noțiuni nu stăpânește foarte bine.
  • Să „învețe cu plăcere”, implicându-se în jocuri educaționale foarte atractive (pag. 48) care ajută la înțelegerea noțiunilor noi.
  • Să se integreze într-un grup în care discută, găsește soluții și acceptă opinii diferite.

  

     Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:

• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…