Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Muzică și mișcare - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul I

Vândut de Intuitext
14,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu, Ana Motora-Ionescu (postum)

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Manualul respectă noua programă școlară având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană.

Conținuturile muzicale se îmbină armonios cu cele de limba romȃnă, de știinţe ale naturii, urmărindu-se transdisciplinaritatea.

Învățarea prin descoperire, dar și prin activități în perechi sau în echipă, integrarea exercițiilor - joc sunt caracteristici definitorii ale manualului ce urmăresc să implice activ elevul în procesul de descoperire a noilor informații.

Unitățile de ȋnvăţare din cuprinsul manualului au pagini dedicate recapitulării și evaluării, iar la pagina de evaluare, elevului i se oferă o grilă de autoevaluare care îi permite să își stabilească cu ușurință nivelul la care se situează.

Contextele oferite pentru învățare sunt familiare elevilor, răspund intereselor și preocupărilor lor. Ele ȋi ȋîncurajează să exploreze, să cerceteze, să caute noi provocări.

Sarcinile de lucru sunt însoțite de imagini sugestive, care au rolul de a facilita învățarea, de a-l implica activ pe elev în propria formare, de a-i capta și orienta atenția. Ca element suplimentar de motivare, pentru realizarea sarcinilor, elevii sunt sprijiniți cu indicații de rezolvare.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF http://download.intuitext.ro/manuale/Intuitext_Manual_MUZ_cls_3_1.pdf