Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set caiete Limba și Literatura Română și Lectură clasa a III-a

Vândut de Intuitext
33,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietul de Limba și literatura română cuprinde o colectie de lecții sub forma unor fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului să îi fie clară cerința.

Caietul Lectură și scriere, joc și fantezie reprezintă o poartă magică care îl trece pe copil în lumea fantastică a cărții, creativității și a vorbirii corecte.

Setul conţine:

Limba și literatura română - Caietul elevului pentru clasa a III-a

Lectură și scriere, joc și fantezie - Limba și literatura română clasa a III-a

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Vă invităm să descoperiți lumea magică a lecturii și misterele limbii române.

Caietul auxiliar de Limba și literatura română cuprinde o colectie de lecții sub forma unor fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului să îi fie clară cerința.

Conține 13 unități de învățare, fiecare încheiată cu o secțiune de recapitulare și evaluare, cu excepția primei, celei de a șaptea și a ultimei care sunt recapitulative la început de semestru și la final de an școlar.

Caietul Lectură și scriere, joc și fantezie reprezintă o poartă magică care îl trece pe copil în lumea fantastică a cărții, creativității și a vorbirii corecte.

Pentru fiecare text oferit ca suport de lucru, autorii au conceput 3 secțiuni: Atelier de lectură, Atelier de scriere, Joc și fantezie. Acestea îl pun pe copil în situația de a descifra mesajul unui text scris și de a se exprima corect, respectând convențiile de limbă și comunicare în cadrul unei abordări interdisciplinare.

Caietul conține exerciții diverse, care trec de la joc către sarcini cu un grad ridicat de dificultate, marcate corespunzător. Acestea îl pun pe copil în situațiile de a-și exprima reacțiile emoționale și părerile personale, de a scrie mesaje utile pentru situații de viață reală, dar și de a-și exersa creativitatea în cadrul unor antrenamente de scriere creativă.

Caietul este în legătură cu platforma Școala Intuitext, ce oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.

 

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil