Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set complet caiete si culegeri clasa a IV-a

Vândut de Intuitext
99,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Aici regăsiți:

  • resurse ușor de parcurs;
  • exerciții prezentate progresiv;
  • sarcini cu grade diferite de dificultate;
  • grafică atractivă.

Setul conţine:

Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV‑a

Limba și literatura română - Culegere de exerciţii pentru clasa a IV‑a

Teste de matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a 4-a | Editura Intuitext

Caietul elevului pentru Limba și literatura română - Clasa a IV-a

Caietul elevului pentru Geografie - Clasa a IV-a

Științe ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Culegerile și caietele de clasa a IV-a au ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinelor: Limba și literatura română, Matematică și Geografie. Autorii propun o abordare pedagogică interdisciplinară care asigură o dezvoltare progresivă a acestor competenţe.

Culegerea de aplicații și exerciții pentru orele de Limba și literatura română este structurată în 9 unități de învățare pentru tot parcursul anului școlar. Printre temele abordate în culegere menționăm: vocabularul, propoziția, semnele de punctuație, textul (literar, narativ, în versuri, informativ, funcțional), părțile de vorbire, ortografia, părțile de propoziție, scrierea creativă.

Culegerea de exerciții și probleme de Matematică conține 811 exerciții și probleme ce constituie contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursuri școlare.

Caietul elevului pentru Limba și literatura română conține 12 unități de învățare, fiecare încheiată cu o secțiune de recapitulare și evaluare, cu excepția primei și a ultimei care sunt recapitulative la început și la final de an școlar.

Caietul elevului pentru Geografie conține 5 unități de învățare, sub forma unor fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului să îi fie clară cerința.

Testele pentru evaluarea naționala (Limba și literatura română și Matematică) – colecție de 14 teste asemănătoare cu cele ale evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii. Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente. Testele beneficiază de răspunsuri, pentru a-i oferi elevului posibilitatea autoevaluări.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil