Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set manuale clasa a III-a

Vândut de Intuitext
132,72 RON 165,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguţa Alexe, Otilia Brebenel

Descarca GRATUIT aplicatia MANUALe INTUITEXT Paginile manualului tipărit, filmele de predare, jocurile și testele sunt toate într-o sigură aplicație.

acum pe Google Play

Setul conţine:

Matematică - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul I

Matematică - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul II

Limba și literatura română - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul I

Limba și literatura română - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul II

Muzică și mișcare - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul I

Muzică și mișcare - Manual pentru clasa a III‑a, Semestrul II

Științe ale naturii - Manual pentru clasa a III-a, Semestrul I

Științe ale naturii - Manual pentru clasa a III-a, Semestrul II

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Limba și literatura română:

 • Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguţa Alexe, Otilia Brebenel
 • Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 80 de pagini color
 • Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 164 imagini care pot sta la baza predării, 64 de predări animate pentru lecții, 33 de jocuri educaționale și exerciții interactiv.
 • Fiecare unitate de învăţare abordează comunicarea din perspectivă complexă, atât ca receptare a mesajului oral şi scris precum şi ca exprimare orală şi scrisă.

Matematică:

 • Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
 • Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 80 de pagini color
 • Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 120 de imagini care pot sta la baza predării, 65 de predări animate pentru lecții, 37 de activități interactive: jocuri educaționale și exerciții interactive.
 • Prin activitățile sugerate, manualul are, pe lângă funcția sa firească, informativă și formativă, un plus de valoare ce rezidă din contextualizarea învățării. Sarcinile de învăţare propuse vizează centrarea curriculumului pe probleme ale vieţii reale, rezolvare de probleme, identificarea de soluţii. Prin conţinutul său, manualul asigură dezvoltarea și valorificarea obiectivelor din punct de vedere intra- , inter- și transdisciplinar al experienţei de viaţă a elevilor.

Științe ale naturii:

 • Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
 • Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 48 de pagini color
 • Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 94 de imagini care pot sta la baza predării, 66 de filme și animații pentru lecții, 33 de jocuri, experimente, simulări.
 • Cele două volume sunt structurate în 5 unități de învățare (2 pentru primul volum și 3 pentru cel de al doilea). Prin introducerea în paginile manualului a secvenţelor de învăţare prin descoperire, elevii sunt provocați să descopere și să investigheze.

Muzică și mișcare:

 • Autori: Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu, Ana Motora-Ionescu (postum)
 • Detalii ediție tipărită: fiecare volum conține 56 de pagini color
 • Detalii ediție digitală: varianta digitală conține 108 imagini care pot sta la baza predării, 65 de predări animate pentru lecții, 34 de jocuri educaționale și exerciții interactive.
 • Învățarea prin descoperire, dar și prin activități în perechi sau în echipă, integrarea exercițiilor - joc sunt caracteristici definitorii ale manualului ce urmăresc să implice activ elevul în procesul de descoperire a noilor informații.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…