Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Teste de matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a 2-a | Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
21,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Număr de pagini: Caietul de teste de matematică și explorarea mediului are 56 pagini color, iar caietul de teste de comunicare în limba română are 64 de pagini color.

Setul conţine:

Teste de limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a 2-a | Editura Intuitext

Teste de matematica pentru Evaluarea Nationala de clasa a 2-a | Editura Intuitext

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Fiecare caiet auxiliar  (teste evaluare națională română și teste evaluare națională matematică)conține 11 teste elaborate conform specificului testelor pentru Evaluarea Națională, păstrând structura acestora, numărul de itemi, forma grafică. Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzător competențelor de evaluat la finalul clasei a II-a și a conținuturilor aferente.

Testele facilitează familiarizarea copiilor cu exigenţele evaluării naţionale, sprijină crearea unei percepţii pozitive asupra procesului de evaluare. Sunt elaborate tematic, conțin sarcini interesante, motivante pentru copii.

Au o grafică modernă (tehnoredactare și ilustrare). Cu ajutorul etichetelor de culori diferite, asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, calitatea realizării grafice contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și, implicit, la rezolvarea lor cu ușurință.

Fiecare caiet reprezintă un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se elaborează un test. Rezolvarea testelor de către elevi reprezintă un antrenament pentru evaluarea națională.

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările pe baza cărora elevul se poate verifica singur, acestea fiind un sprijin în procesul de autoevaluare

Spune părerea ta