ABONARE NEWSLETTER

Afla noutatile prin RSS RSS NOUTĂŢI & ARTICOLE


Revista de Matematică din Timişoara - Ediţie Electronică: ACTUALIZARE CONŢINUT 2007-2009

Această secţiune permite actualizarea conţinutului produsului „Revista de Matematică din Timişoara – Ediţie Electronică” cu toate numerele apărute între anii 2007-2009. Selectaţi din tabelul de mai jos fişierul de actualizare şi acesta se va descărca pe computer.

Pentru a vizualiza noul conţinut, deschideţi produsul „Revista de Matematică din Timişoara – Ediţie Electronică” şi selectaţi meniul „Aplicaţie \ Actualizare conţinut”. Din acest meniu, importaţi fişierele pe care le-aţi descărcat în prealabil de pe acest site, iar acestea se vor adăuga automat conţinutului deja existent în produs.

Fişier ataşat Mărime
Actualizare conţinând numerele din anii 2007-2009 ale Revistei de Matematică din Timişoara 20,9 MB


Lecţii Interactive: update versiunea 4.5.3

Simptom: Acest update rezolvă următoarele probleme semnalate în versiunea 4.5 a lecţiilor Intuitext:

 

- Pe unele calculatoare, având ca sistem de operare fie Windows 98SE, fie Windows Millenium, în anumite combinaţii hardware, operaţiunile de activare/dezactivare funcţionează în mod inconsistent -- de exemplu după o activare cu succes conţinutul nu este găsit ca fiind activat. In acest caz folosirea acestui update este recomandată în mod expres.

 

- Dacă limba sistemului nu este Engleza (de ex. Romana sau Franceza), la pornirea aplicaţiei de vizualizare a conţinutului se deschide o fereastră albă, fără conţinut.

 

- Pe sistemele OEM cu sistemul de operare instalat in alta limba decat Engleza (i.e. toate meniurile sistemului sunt, de exemplu, in limba Romana), aplicatia nu functioneaza.

 

Acest update adresează exclusiv problemele de mai sus, si nu aduce funcţionalităţi în plus; dacă ele nu se manifestă pe sistemul dumneavoastră, acest update nu vă este necesar.

 

Sistem de operare: Win2000, WinXP, Win98, WinME

Rezolvare: Instrucţiunile de instalare a update-ului sunt disponibile în fişierul readme-patch.txt din arhiva care conţine update-ul.


Geometrie intre joc si nota 10: patch versiunea 1.0.16

Acest patch adreseaza urmatoarele probleme:
- rezolva incompatibilitatea versiunilor anterioare (1.0.11, 1.0.13) cu Java 6
- stabilitatea aplicatiei a fost imbunatatita

Va recomandam sa rulati acest patch dupa fiecare instalare a unui produs Intuitext din seria 'Geometrie intre joc si nota 10'.

Mod de utilizare:
- Asigurati-va ca nu este pornit nici unul din produsele din seria 'Geometrie intre joc si nota 10' (Provocarea Faraonului, Secretul lui Euclid, La Voia Zeilor, Comoara Talharilor, De ce Lesina Elefantii).
- Rulati fisierul 'geometrie-patch-1.0.16.exe'
- Acesta va aduce la zi toate produsele din seria 'Geometrie intre joc si nota 10' instalate pe calculator.

Pentru fiecare produs instalat, care necesita update, va fi afisat un mesaj de forma: 'Am upgradat produsul: Provocarea Faraonului'.

Daca nu aveti nici un produs instalat, sau toate produsele instalate sunt deja versiunea 1.0.16, se va afisa mesajul: 'Nu am gasit instalat nici un produs care sa necesite upgrade!'.

Dupa rularea patch-ului, puteti verifica ca acesta s-a aplicat in mod corect, pornind produsul (sau unul din produsele instalate); versiunea este scrisa in coltul din dreapta jos a ferestrei de intampinare.

Descarca patchPrima pagina   |    Cum cumpar?   |    Termeni si conditii   |    Politica de confidentialitate   |    Intrebari frecvente   |   ANPC  |    Contact  |    Publicitate
Copyright © 2009 INTUITEXT