Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Agerio - ajutor la matematică de gimnaziu şi liceu!

Agerio este ajutorul tău online la Matematică, oricând şi oriunde ai nevoie! Aplicaţia mobilă Agerio se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu, punând în legătură elevii cu cei mai buni profesori de Matematică, care sunt gata să te ajute punctual acolo unde nu ştii, atunci când nu ştii!

De exemplu, Ioana a început să-și facă tema și nu stie să rezolve o problemă. Ioana instalează aplicația mobilă Agerio și, în doar câteva minute, intră în dialog cu un profesor prietenos și cu multă experiență, care îi explică metoda de rezolvare pas cu pas, pe înţelesul ei! Simplu și la îndemână!

Ţi s-a întâmplat şi ţie să ai nevoie de ajutor la Matematică şi să nu ai la cine apela? Agerio este la dispoziţia ta, oricând, oriunde, exact pe nevoia ta!

 

 

Pe Agerio gaseşti exact ce ai nevoie:

1) Matematică online cu cei mai buni profesori (Algebră, Geometrie plană şi Geometrie în spaţiu, Analiză Matematică, Trigonometrie etc.);
2) Ajutor la teme;
3) Recapitulare pentru teze;
4) Pregătire pentru Evaluarea Naţionala, clasa a VIII-a;
5) Pregătire pentru examenul de Bacalaureat!

 

 

Instalează acum din Google Playstore!

Pretul:

  • Cumpără o consultaţie trimiţand un SMS la numărul 7425 cu textul AGERIO1, apoi, completează in aplicaţia AGERIO codul pe care îl primeşti. Cost total: €6 + TVA.
  • Prima consultație este gratuită