Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Despre noi

INTUITEXT este compania specializată în educație din cadrul grupului Softwin şi unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator. Astfel, de peste 20 de ani ne dorim să încurajăm și să dezvoltăm un tip de educație plăcută atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.

Editura Intuitext se mândrește cu un portofoliu de produse care conține peste 50 de titluri care au ajutat de-a lungul timpului mai multe generații de elevi.

 

Așadar, având ca scop dorința de a le oferi copiilor șansa să învețe cu plăcere și dascălilor bucuria de a fi urmat această vocație, INTUITEXT și-a creat un portofoliu complex - Editura cu același nume, cinci comunități educaționale online: 

Manualele și caietele elevului concepute de noi, la Editura INTUITEXT, respectă  programă școlară și  abordarea psihopedagogică interdisciplinară și sunt concepute de autori cu vastă experiență pedagogică și editorială.

 În ceea ce privește manualele pentru ciclul primar (de la clasa Pregătitoare până în clasa a IV-a), acestea au fost realizate de aceeași echipa de autori dedicați și dornici să apropie informația de copii: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel.

 Pentru manualele de clasa a V-a, editura Intuitext a colaborat, de asemenea, cu profesori de renume, cu o pregătire academică impresionantă.

  • Manualul de Limba și Literatura Română de clasa a V-a a fost realizat de Cătălina Popa, Onorica Tofan, Elena Corcăcel, Viorica Isaia
  • Manualul de Matematică de clasa a V-a a fost realizat de Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă
  • Manualul de Informatică și TIC de clasa a V-a a fost realizat de Daniel Popa
  • Manualul de Biologie de clasa a V-a a fost realizat de Rozalia-Nicoleta Stătescu, Viorica Broască

Astăzi, copiii sunt pasionați de tehnologie încă de la vârste foarte mici și ne surprind mereu prin felul abil în care utilizează tableta, telefonul mobil sau laptopul. Sunt atrași de imagini, de mișcare, de feluri dinamice și inedite de a descoperi lumea, așa încât manualele digitale au venit ca o adaptare firească la nevoile și dorințele lor, dar și ca o măsură de a apropia informația de ei, de a le încuraja curiozitatea și pofta de cunoaștere.

Tocmai de aceea, suntem pregătiți pe www.didactic.ro și www.intuitext.ro să vă oferim suport și consultanță pentru utilizarea cu succes a manualelor noastre digitale.

Auxiliarele Intuitext se pliază pe nevoile elevilor conținând exerciții și probleme cu grade diferite de dificultate.

Acestea pot fi folosite atât alături de cadrul didactic la clasă cât și pentru studiu individual și pentru pregătirea pentru olimpiade și concursuri.

Materialele Intuitext au un design atractiv care să îi mențină elevului interesul pe toată durata utilizaării lor.

Cu ajutorul itemilor din lucrările Intuitext antrenăm logica, memoria și soft skills-urile (așa încât copiii vor dobândi abilități sociale ce le vor fi utile pe termen lung), precum și pasiunea pentru științe (pasiune ce le va deschide orizonturi nebănuite și le va dezvolta pofta de cunoaștere și aventură într-un mod unic).