Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Cum cumpăr?

Alege produsele

Folosind meniul din stânga navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi găsit produsul care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, apăsaţi pe butonul „CUMPĂRĂ”pentru a-l adăuga în coşul de cumpărături.

 

Coșul de cumpărături

După apăsarea butonului „ADAUGĂ ÎN COȘ”,  coșul dvs. va fi actualizat și veți primi un mesaj de notificare. Apoi selectaţi una din cele 2 acțiuni posibile: „CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE”  sau „VIZUALIZEAZĂ COȘ”.

În funcție de opțiunea selectată veți fi redirecționat către pagina produsului ales sau la coșul de cumpărături conținând produsele comandate.

Pe pagina coşului de cumpărături  aveţi posibilitatea să vizualizați lista produselor, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

 

*Comenzile ce includ și produse din categoria MANUALE și CAIETE și din categoria SOFT-URI EDUCAȚIONALE vor fi livrate sub forma a două colete diferite, fiecare având factură fiscală proprie. 

 

Finalizarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii este necesară crearea sau folosirea unui cont INTUITEXT, prin completarea câmpurilor din corespunzătoare.

 

Informaţii cumpărător

Completaţi datele personale în formularul din pagină. Dacă doriţi să achiziţionaţi produsele pe firmă, vă rugăm să faceţi click pe tab-ul „Persoană juridică”.

 

Adresă livrare

Următorul pas constă în completarea adresei la care doriţi să se facă livrarea.

 

Costul de livrare și modalitatea de livrare

După completarea datelor dvs., coșul de cumpărături va fi actualizat cu costul livrării și modalitatea de transport prin care veți intra în posesia produselor comandate.

 

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsaţi butonul „FINALIZEAZĂ”.

 

Modalitatea de plată

Plata se va efectua RAMBURS.

 

 

Informații despre livrare


Livrarea este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 de lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mică, tariful serviciilor de expediere va fi suportat de către cumpărător.

Livrarea se face prin Fan Courier, iar taxa de transport, fara TVA, este de 12 lei pentru Bucureşti și de 18 lei pentru localităţile în care cei de la Fan Courier au sediu.
Pentru celelalte localităţi livrarea se face prin Poşta Română, iar taxa de transport, fara TVA, este de aproximativ 20 lei (variază în funcție de numărul de produse comandate).
Livrarea prin Fan Courier se face în 3-5 zile lucrătoare. Livrarea prin Poştă se face în aproximativ 7 zile de la confirmarea telefonică a comenzii.
În această situaţie, veţi primi în cutia poştală un aviz prin care sunteţi informat de sosirea coletului la oficiul poştal de care aparţineţi.

 

De asemenea, dorim să vă informăm că în cazul în care coletul primit prezintă semne vizibile de deteriorare aveți dreptul de a solicita întocmirea unui proces verbal care să ateste acest lucru, documentul urmând a vă fi de folos pentru a putea primi eventuale despăgubiri.