Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Caiet limba si literatura romana clasa a VII-a

Vândut de Intuitext
20,72 RON 25,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Tatiana Ghiță, Aurelia Stancu, Gabriela Catrina, Adriana Alecu, Marinușa Constantin

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul Intuitext de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a este una dintre cele mai noi lucrări din portofoliul Intuitext. Ne-am dorit să completăm manualul Intuitext (câștigător în urma evaluării calitative CNEE) cu un auxiliar atractiv, eficient, modern, care să-i ajute pe elevi să-și formeze bune abilități de comunicare.

     “Vă punem la dispoziție un instrument de lucru ușor, interesant, care vă învață  fără să plictisească. Realizat de o echipă cu experiență la catedră și în practica pedagogică, acest auxiliar ultramodern unește conceptele și teoria programei cu informațiile din realitatea concretă sau virtuală de care are nevoie adultul format din avatarul elevului de astăzi.

     Pentru elevi, cele șapte unități ale acestui alt fel de caiet sunt tot atâtea invitații către teme neplictisitoare și cool, de rezolvat cu  perfect mood, pentru consolidarea conceptelor din manual și dezvoltarea personală. Spor la lucru!

     Pentru profesori, lucrarea este o bună reflectare a conținuturilor din programă, cu titluri de unități care trimit rapid și sigur la concepte și competențe. Textele suport, neprăfuite și atractive, preluate din literatura română și universală,  stimulează elevii să le recepteze la suprafață sau în adâncime și vă ajută să lucrați prietenos împreună, de la receptare până la aplicare, de la exersare la comunicare creativă, pentru produse intelectuale bune și corecte. Work in progress!

     Pentru părinți,  nu trebuie să fie o simplă carte din ghiozdan. Vrem să fie un ajutor în familie, pentru a citi și rezolva împreună cu propriii copii sau singuri exercițiile de lectură, de comunicare și de trăire-vorbire a timpului petrecut împreună. Succes!

     Tuturor, elevi, profesori și părinți, vă dorim timp bun și de calitate pentru învățare rapidă și structurată a noutăților din clasa a șaptea. Acest auxiliar chiar ajută!” – transmit autoarele caietului de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a.                  

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Catrina Gabriela - Profesor  de limba și literatura română la Colegiul Național ,,Constantin Cantacuzino” Târgoviște; metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița; formator al Casei Corpului Didactic Dâmbovița; colaborator la Universității ,,Valahia” Târgoviște pentru îndrumarea practicii pedagogice de specialitate; coautor al unor lucrări de didactică și metodică: Strategii și metode didactice aplicate la orele de limba și literatura română din ciclul superior al liceului, editura AMS SOFT Media S.R.L, Târgoviște, 2009; Ghid metodic interdisciplinar, clasa a III-a, editura AMA  AEDITING, Bucureşti, 2015;  Metodica limbii și literaturii române pentru ciclurile preșcolar și școlar (auxiliar pentru formare inițială), Târgoviște, 2018.

ALECU ADRIANA - profesor , gradul I, la Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”, din Tîrgoviște, cu o experiență la catedră de peste 20 de ani, atat în învățământul gimnazial, cât și liceal.  

-profesor metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dîmbovița;

-coautor al „Caietului elevului pentru clasa a V-a- Limba și literatura română” , Editura Intuitext;

- coordonatorul unor elevi cu rezultate deosebite la examenele naționale, olimpiade și concursuri școlare.

Tatiana Ghiță - inspector de limba și literatura română al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița din 2012. Metodist și mentor al Inspectoratului Școlar Județean, formator al Casei Corpului Didactic Dâmbovița, metodist la clasele cu profil pedagogic ale Colegiului Național Constantin Cantacuzino Târgoviște.

Prof. Tatiana Ghiță, inspector pentru Limba și literatura română al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița din 2012.  Preocuparea pentru calitatea învățământului s-a manifestat la nivel județean și național prin dezvoltarea continuă a claselor cu profil pedagogic din cadrul Școlii Normale, apoi al Colegiului Național Constantin Cantacuzino Târgoviște, al cărui director a fost. Mentor al profesorilor de limba și literatura română, din județ, metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și al claselor cu profil pedagogic de la Colegiului Național Constantin Cantacuzino Târgoviște, formator al Casei Corpului Didactic, a publicat numeroase articole și lucrări de specialitate, dintre care caietul de Metodică a limbii și literaturii române pentru ciclul preșcolar și primar. Auxiliar pentru formarea inițială șiauxiliarul de Limba și literatura română pentru clasa a V-a, Editura Intuitext, în calitate de coautor.

 Marinuşa CONSTANTIN Cadru didactic de limba și literatura română din anul 2011, doctor în filologie din 2017. A publicat articole din domeniul istoriei limbii române, al gramaticii descriptive şi al didacticii.