Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Caiet de vacanță pentru clasa I

Vândut de Intuitext
13,99 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de vacanță clasa 1 a Editurii Intuitext propune o sistematizare a achizițiilor din clasa 1, reprezentând totodată un instrument educațional plăcut, prin care copiii recapitulează materia școlară.

• Caietul de vacanță clasa 1 cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii de clasa 1.

• Pentru fiecare temă există o provocare prin care copiii sunt informați în legătură cu propunerile din unitate și prin care se fac sugestii de activități pe care aceștia le pot realiza în vacanță. Provocarea este realizată într-o manieră interactivă, prin adresare directă, motivantă, care le stârnește curiozitatea.

• Punctul de pornire îl reprezintă un text ce a constituit pretext pentru formularea unor sarcini care să le creeze elevilor aflați în vacanță sentimentul că se joacă, se relaxează și petrec timp alături de prieteni imaginari.

• Sarcinile sunt subordonate tematic textului propus la începutul fiecărei unități, dar, în acleași timp, sunt strâns legate de experiența de viață a copiilor, de preocupările și interesele lor.

Caietul de vacanță clasa 1 vizează identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității. Propunerile sunt specifice disciplinelor Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală, iar uneori disciplinei Arte vizuale și abilități practice, achizițiile specifice domeniilor disciplinare îmbinându-se armonios.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil