Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Politica de retur

Produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat de către dumneavoastră, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi despre intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la vanzari@intuitext.ro  sau prin telefon la numărul 0372156300. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, atât a produselor cât și a transportului, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Vom efectua această rambursare folosind modalitatea de plată -  transfer bancar. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original  și împreună cu documentul care l-a însoțit (factură).