Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Caietul elevului pentru Geografie - Clasa a IV-a

Vândut de Intuitext
22,50 RON 28,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Ștefan Pacearcă, Manuela Popescu

Clasa a IV-a
Geografie 
Publicat în 2017
Un singur volum, 64 pagini, 235 mm x 162 mm, policromie
EAN: 5948492310755
ISBN:978-606-8681-83-2

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3383/28.02.2014 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar de Geografie  pentru clasa a IV-a cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevii să înțeleagă cerințele.

Este structurat în 5 unități de învățare, care îi ajută pe elevi să-și însușească în mod plăcut noțiunile din manual datorită modului de prezentare atractiv.

Exercițiile sunt însoțite de imagini captivante și colorate și apropie informația de copii în mod natural.

Caietul auxiliar propune conceptul de învățare prin joc, exemple relevante fiind rebusurile sau hărțile.

Auxiliarul poate fi parcurs de către elev atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

  Pentru cadrele didactice -  în pagina https://manuale.intuitext.ro/ -  pot fi descărcate:

• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;

• fișe de lucru;

• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Ștefan Pacearcă, Manuela Popescu

Auxiliarul este elaborat de doi autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Alături de alți autori, au elaborat împreună, de-a lungul anilor, manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.