Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Comunicare în limba romănă - Clasa a II-a

Vândut de Intuitext
22,32 RON 27,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a II-a
Comunicare în limba română
Publicat în 2018
Un singur volum, 120 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 59484923108 54
ISBN: 978-606-8681-96-2

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3393 din 28.02.2017 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Auxiliarul Comunicare în limba română pentru clasa a II-a reprezintă un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare, de receptare a mesajelor orale/ scrise și redactare de mesaje.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar Comunicare în limba română pentru clasa a II-a este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este structurat în 11 unități de învățare, prezentate sub forma unor proiecte tematice, cum ar fi: Familia, Cine sunt? Cine ești?

Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

 Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, au grade diferite de dificultate și vizează dezvoltarea gândirii critice, extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora.

Conținutul caietului captează și orientează atenția, surprinde aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, repere pentru reglare (Ai rezolvat asemănător).

Acesta a fost conceput să asigure transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării.

 

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.