Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Comunicare în limba romănă - Clasa a II-a

Vândut de Intuitext
18,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Auxiliarul Comunicare în limba română pentru clasa a II-a reprezintă un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare, de receptare a mesajelor orale/ scrise și redactare de mesaje.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Este structurat în 11 unități de învățare concepute tematic, iar  temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică.

Textele propuse  sunt interesante, atractive, stimulează plăcerea de a citi și dezvoltă gustul pentru lectura de calitate. Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și stimulează dezvoltarea gustului estetic.  

 Exercițiile propuse spre rezolvare vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea acestora) și dezvoltarea gândirii critice. Jocurile/ exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Sarcinile de învățare au grade diferite de dificultate, sunt atractive, asigură formarea, aprofundarea, dezvoltarea competențelor specifice prevăzute de programă și au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.

Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, repere pentru reglare (Ai rezolvat asemănător).

Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării auxiliarului pentru clasa a II-a.

Auxiliarul este în legătură cu platforma Școala INTUITEXT, care oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil