Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Caietul elevului pentru Limba și literatura română - Clasa a IV-a

Vândut de Intuitext
25,90 RON 32,38 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a IV-a
Limba si literatura română
Publicat în 2017
Un singur volum, 120  pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310748
ISBN:978-606-8681-53-5

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice prin Ordinul nr. 5003/02.12.2014 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul elevului pentru clasa a IV-a de Limba și literatura română cuprinde o colecție de fișe de învățare al căror conținut respectă ordinea lecțiilor din manualul editurii INTUITEXT.

Auxiliarul conține și pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, sunt atractive și au grade diferite de dificultate.

În plus, acestea surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate, facilitând formarea unor tehnici de lucru.

Astfel, exercițiile propuse au, pe lângă funcția informativă și formativă, un plus de valoare ce rezultă din contextualizarea învățării.

Caietul auxiliar îl provoacă pe elev:

  • să se bucure de activități inedite, cum ar fi realizarea unui semn de carte urmărind instrucțiuni clare;
  • să își dezvolte gândirea critică prin exerciții ce îl provoacă să-și formeze o opinie, să o exprime și să o argumenteze prin idei înlănțuite logic;
  • să învețe prin joc – așa cum se întâmplă la lecția Pronumele personal, unde sunt invitați să deseneze „pălării gânditoare” pe coli colorate;
  • să își dezvolte creativitatea și abilitățile de comunicare, imaginându-și diverse situații și expunând firesc aceste idei, fie scris, fie oral;
  • să exerseze diverse tipuri de scriere, un bun exemplu fiind conceperea de texte pentru afișe.

Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării caietelor pentru clasa a IV-a.

   

 Pentru cadrele didactice -  în pagina https://manuale.intuitext.ro/ -  pot fi descărcate:

• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;

• fișe de lucru;

• teste iniţiale, sumative și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.