Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică şi explorarea mediului - Caietul elevului pentru clasa pregătitoare

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
Clasa pregătitoare
Matematică și explorarea mediului
Publicată în 2016
112  pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310540
ISBN: 9978-606-8681-49-8
Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice prin Ordinul nr. 3418/19.03.2013 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de matematică și explorarea mediului pentru clasa pregătitoare cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor.

Acestea sunt structurate în 11 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare: prima unitate vizează evaluarea inițială, iar ultima recapitularea și evaluarea finală. Fiecare unitate de învățare se încheie cu o pagină destinată recapitulării și evaluării.

Ilustrațiile reprezintă fie un punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la experiențe de viață trăite, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață.

Caietul auxiliar asigură transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării (acestea sunt marcate distinct printr-un simbol ușor de identificat).

 Exercițiile respectă particularitățile de vârstă ale elevilor, sunt atractive, au grade diferite de dificultate, se succed corespunzător etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare.

 Caietul oferă spațiu adecvat pentru trasarea elementelor grafice şi a conturului cifrelor.

 Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor.

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…