Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Știinte ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a III-a

Vândut de Intuitext
23,90 RON 29,88 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a III-a
Științe ale naturii
Publicat în 2016
Un singur volum, 72 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310571
ISBN: 978-606-8681-52-8

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice prin Ordinul nr. 5003/02.12.2014 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de Științe ale naturii  al elevului de clasa a III-a este structurat în 6 unități tematice.

Unitățile tematice sunt prezentate sub forma unor fișe de învățare, care îl ajută pe elev să exploreze mediul înconjurător.

Caietul conține pagini destinate recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale,

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară și au grade diferite de dificultate.

Exercițiile sub formă de joc, cu grafică sugestivă, dau posibilitatea utilizării lor din perspective multiple, cu trimiteri atât în cadrul disciplinei, cât și dincolo de ea.

Ilustrațiile constituie suport pentru învățare și surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

 Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:

• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.