Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Știinte ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a III-a

Vândut de Intuitext
18,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Număr de pagini: 72 pagini color

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul elevului pentru clasa a III-a oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor specifice disciplinei, conform programei școlare, dar și pe cele transversale în contexte interdisciplinare. Cuprinde o colecție de fișe de învățare al căror conținut respectă ordinea lecțiilor din manualul editurii INTUITEXT; este structurat în 6 unități tematice.

Caietul conține pagini destinate recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale, sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, care asigură aprofundarea/dezvoltarea celor din manual.

Exerciții sub formă de joc, cu grafică sugestivă, dau posibilitatea utilizării lor din perspective multiple, cu trimiteri atât în cadrul disciplinei cât și dincolo de ea. Imaginile utilizate oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor. Exemplele oferite facilitează înțelegerea.

Caietul este  în legătură cu platforma educațională Școala INTUITEXT, care oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.

Haideți să pornim împreună în aventura cunoașterii!

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil