Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Pachet Auxiliare clasa I 2023

Vândut de Intuitext
71,70 RON 89,63 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Setul conţine:

Dezvoltare personală - Clasa I

Comunicare în limba română - Caietul elevului pentru clasa I, 2023

Matematică şi explorarea mediului - Caietul elevului pentru clasa I, 2023

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

PACHETUL este format din:

 Auxiliare didactice tiparite pentru disciplinele:

  • Matematică și explorarea mediului 
  • Comunicare în limba română 
  • Dezvoltare personală

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale și finale.

Caietul auxiliar „Comunicare în limba română – caietul elevului! reprezintă un instrument de lucru atractiv care vine și completează demersul didactic al învățătorului în vederea aprofundării achizițiilor de citit-scris ale elevilor de clasa I.

Caietul vine în completarea manualului de Comunicare în limba română și este structurat în 10 unități de conținut care tratează, în aceeași ordine, temele din manual.

Caietul auxiliar „Matematică și explorarea mediului – Caietul elevului,  clasa I” reprezintă un instrument de lucru atractiv care vine și completează demersul didactic al învățătorului în vederea formării achizițiilor matematice, dezvoltării capacității de rezolvare a problemelor, promovării gândirii active și a curiozității cognitive.

Sarcinile de învățare sunt accesibile și au grade diferite de dificultate, putând fi considerat un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I.

Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, pagini pentru ameliorare și dezvoltare (Exersezi, corectezi, progresezi!), un adevărat suport pentru învățare și progres.

Dezvoltare personală - Caiet pentru clasa I

  • Conține informații utile de igienă explicate pe înțelesul copiilor și însoțite de ilustrații clare și plăcute. (Vezi capitolul „Igiena personală“).
  • Încurajează creativitatea și imaginația copiilor prin exerciții de tipul „Dacă săpunul ar conduce lumea, aceasta ar fi...
  • Dezvoltă abilitățile de comunicare ale copiilor, atât în registru verbal, cât și non-verbal și paraverbal .
  • Încurajează curiozitatea și dorința de implicare a copiilor la ore prin activități plăcute de tipul „Teatru mut – Interpretați, fără cuvinte, rolurile din povestea «Scufița Roșie»“.
  • Susține conceptul de învățare prin joc propunând elevilor activități de tipul „Joc la școală“ 

 

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.