Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

CLR - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - Mihăilescu, Pițilă)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarul Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa I  (Varianta - Mihăilescu, Pițilă) este elaborat în conformitate cu programa școlară pentru Comunicare în limba română.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar Comunicare în limba română  pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este structurat în 9 unități de învățare, care conțin sarcini de lucru antrenante și o grafică atractivă.

Sarcinile de învățare dezvoltă, în principal, deprinderi de scriere corectă și caligrafică, capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente, dar oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului.

Succesiunea exercițiilor vizează: optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, familiarizarea cu noțiuni noi, exersarea, consolidarea deprinderilor și abilităților de citit-scrissistematizarea achizițiilor dobândite, evaluarea și autoevaluarea propriilor capacități.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și au grade diferite de dificultate.

Caietul poate fi utilizat ca auxiliar al oricărui manual Comunicare în limba română pentru clasa I, permițând elevilor să îl folosească atât la școală, cât și acasă.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Dezvoltarea dorintei copiilor de a citi Review by Ioana Dumitru
Abia astept sa descopar in intregime acest caiet. In anii trecuti am lucrat cu celelalte caiete de CLR ale editurii dvs si mi-au placut si exercitiile propuse, si textele alese, dar si activitatile care incurajau dezvoltarea laturii emotionale. Cred ca este esential sa-i invatam nu doar notiunile prorpiu-zise din programa, ci sa le si cultivam abilitati sociale. (Pus la data 27.08.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…