Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

CLR - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - Mihăilescu, Pițilă)

Vândut de Intuitext
22,32 RON 27,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarul Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa I  (Varianta - Mihăilescu, Pițilă) este elaborat în conformitate cu programa școlară pentru Comunicare în limba română.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Prin conţinutul său, caietul este un instrument de lucru util și atractiv pentru aprofundarea cunoștințelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvoltă, în principal, deprinderi de scriere corectă și caligrafică, capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente, dar oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, oferă contexte multiple și variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii și de conștientizare a conținutului citit. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Prin maniera în care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele nouă unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților de citit-scris, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități.

Comunicare în limba română – Caiet pentru clasa I  (Varianta - Mihăilescu, Pițilă) are următoarele note definitorii: 

  • respectă în totalitate programa şcolară de Comunicare în limba română pentru clasa I;
  • poate fi utilizat ca auxiliar al oricărui manual Comunicare în limba română pentru clasa I, ca o resursă care poate completa manualul școlar la nivelul aplicațiilor;
  • conține sarcini de învățare cu grade diferite de dificultate, care permit elevilor să aplice și să transfere, în alte contexte, achizițiile dobândite;
  • sarcinile de lucru au, pe lângă rolul formativ, un plus de valoare ce rezidă din contextualizarea învățării, ancorarea acesteia în realitatea vieții în care elevul este parte activă;
  • poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Dezvoltarea dorintei copiilor de a citi Review by Ioana Dumitru
Abia astept sa descopar in intregime acest caiet. In anii trecuti am lucrat cu celelalte caiete de CLR ale editurii dvs si mi-au placut si exercitiile propuse, si textele alese, dar si activitatile care incurajau dezvoltarea laturii emotionale. Cred ca este esential sa-i invatam nu doar notiunile prorpiu-zise din programa, ci sa le si cultivam abilitati sociale. (Pus la data 27.08.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…