Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română

Vândut de Intuitext
38,00 RON 47,50 RON

Disponibilitate: In stoc

Autorii : Florica Gabriela Catrina, Adriana Alecu, Aurelia Stancu, Tatiana Ghiță, Mirabela Savu, Monica Radu, Angelica Duțu-Runceanu

In conformitate cu Programa pentru disciplina Limba şi literatura română pentru Evaluarea Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a (începând cu anul şcolar 2020 - 2021), aprobată prin ordin al ministrului nr. 3472/2020 din 10 martie 2020

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română este un auxiliar complet de pregătire pentru examenul Evaluarea Națională.

Acest caiet auxiliar oferă teoria și aplicațiile/exercițiile necesare recapitulării și consolidării cunoștințelor dobândite în gimnaziu și evaluate la examen.

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română cuprinde 12 unități organizate astfel:

11 unități în care sunt recapitulate toate conținuturile din programa școlară pentru Evaluarea Națională. Fiecare dintre aceste unsprezece unități de recapitulare este formată din trei părți descrise mai jos.

  • I. Amintește-ți! - cuprinde teoria redată succint;
  • II. Exersează! - conține exerciții după testele model și exerciții care îl ajută pe elev să realizeze gradual și să înțeleagă cum să rezolve subiecte mai complexe, asemănătoare subiectelor din modelele de teste.

În această secțiune de exersare, am inserat explicații și sfaturi pentru redactarea rezolvărilor, precum și sugestii de lectură suplimentară pe diferite teme, astfel încât elevul să poată realiza cu ușurință subiectele complexe care presupun analiza comparativă a textelor și argumentări în cadrul conceperii de texte complexe.

  • III. Verifică-ți competențele! - este partea în care elevul își verifică gradul în care și-a format competențele și și-a însușit conținuturile specifice fiecărei unități. Aici elevul primește un test după modelul testelor de la Evaluarea Națională.

Unitatea 12 - unitate care conține 12 modele de teste pregătitoare pentru cerințele specifice examenului. Fiecare model de test cuprinde texte-suport care acoperă cerintele programei din punct de vedere tematic și tipologic. Tema abordată în textele-suport este redată în titlul testului respectiv.

În Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română se regăsesc 23 de teste realizate în conformitate cu programa de Evaluare Națională.

Întregul conținut al acestei lucrări urmărește, punctual, fiecare dintre competențele specifice și conținuturile asociate ce vor fi evaluate și prin intermediul cărora se recapitulează întreaga materie. Atât exercitiile, cât și testele sunt concepute după modelul subiectelor oficiale, întocmai pentru a-l familiariza pe elev cu condițiile din examen.

Produsul Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română se poate utiliza pentru pregătirea examenului de Evaluare Națională împreună cu:

ExamenulTau este o culegere digitală care pregătește elevii pentru Evaluarea Națională cu ajutorul lecțiilor video și a testelor de exersare și evaluare, utilizând recomandări inteligente de aprofundare a materiei, pentru ca fiecare elev să intre la liceul dorit.

Agerio este aplicația mobilă pentru micro-meditatii rapide la Matematică și Limba și Literatura romană, live cu un profesor, fără programare, de fiecare dată cand elevul are nevoie de ajutor.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…