Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Culegere de matematică - clasa a V-a | Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
25,90 RON 32,38 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă

Clasa a V-a
Matematică
Publicat în 2017
Un singur volum, 140  pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310762
ISBN: 978-606-8681-84-9

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3393/28.02.2017 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Culegerea de Matematică pentru clasa a V-a îi ajută pe elevi să lucreze mai mult și să se pregătească pentru concursuri şi olimpiade.

Este structurată în 16 capitole, care propun exerciții și probleme cu grade diferite de dificultate.

În prima parte a lucrării, pentru fiecare titlu din manual, elevii pot rezolva 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru sunt uşoare, următoarele patru de nivel mediu şi ultimele două au grad sporit de dificultate.

Acestea sunt precedate, uneori, de probleme rezolvate din manual, indicând numărul problemei şi pagina la care aceasta se găseşte.  

În cea de-a doua parte a culegerii se regăsesc modele pentru lucrările scrise din fiecare semestru și probleme care au fost abordate de-a lungul timpului fie la Olimpiada de matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică şi viitoriolimpici.ro”.

La finalul culegerii, copiii pot descoperi pagini dedicate răspunsurilor fiecărui exercițiu efectuat, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare și verificarea competențelor.

Păreri clienti

2 Articol(e)

pe pagină
Bine structurata Review by Andrei Almasan
Evaluare
O problema pe care o intalnesc frecvent la culegerile de matematica din Romania e lipsa structurii. Sau a structurii asa cum o inteleg eu. Pentru mine, organizarea interna a unei lucrari trebuie sa fie foarte clara, usor de urmarit. Iar culegerea Intuitext pentru clasa a V-a imi oefra aceasta claritate. Recomand. (Pus la data 02.09.2019)
Bogat in exercitii Review by Ionela Cojocaru
Evaluare
Pentru mine este foarte important ca o culegere sa aiba suficient de multe exercitii pentru fiecare grad de dificultate. Astfel, eu pot lucra foarte bine cu elevii mei, indiferent de nivelul lor. Lucrez diferentiat. Iar culegerea Intuitext are numeroase exercitii si probleme pentru toate gradele de dificultate. (Pus la data 02.09.2019)

2 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă