Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Culegere matematica clasa 5 | Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
20,72 RON 25,90 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă

Număr de pagini: 140 pagini

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Sunt multe culegeri de clasa 5, însă culegerea Intuitext de matematică clasa 5 este concepută ca o prelungire a manualului de matematică clasa 5 care îi ajută pe elevi să lucreze mai mult sau să se pregătească pentru concursuri şi olimpiade.

Culegerea de matematică clasa 5 este structurată pe mai multe părți.

În prima parte, pentru fiecare titlu din manual, vă propunem câte 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru uşoare, următoarele patru de nivel mediu şi ultimele două cu grad sporit de dificultate. Acestea sunt precedate, uneori, de probleme rezolvate din manual, indicându-vă numărul problemei şi pagina la care se găseşte.  

Partea a doua cuprinde modele pentru lucrările scrise din fiecare semestru.

În partea a treia am selectat probleme care s-au dat de-a lungul timpului fie la Olimpiada de matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică şi viitoriolimpici.ro“.

Ultima parte conţine răspunsurile problemelor din prima parte.

Păreri clienti

2 Articol(e)

pe pagină
Bine structurata Review by Andrei Almasan
Evaluare
O problema pe care o intalnesc frecvent la culegerile de matematica din Romania e lipsa structurii. Sau a structurii asa cum o inteleg eu. Pentru mine, organizarea interna a unei lucrari trebuie sa fie foarte clara, usor de urmarit. Iar culegerea Intuitext pentru clasa a V-a imi oefra aceasta claritate. Recomand. (Pus la data 02.09.2019)
Bogat in exercitii Review by Ionela Cojocaru
Evaluare
Pentru mine este foarte important ca o culegere sa aiba suficient de multe exercitii pentru fiecare grad de dificultate. Astfel, eu pot lucra foarte bine cu elevii mei, indiferent de nivelul lor. Lucrez diferentiat. Iar culegerea Intuitext are numeroase exercitii si probleme pentru toate gradele de dificultate. (Pus la data 02.09.2019)

2 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…