Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică. Suport teoretic și exerciții aplicative

Vândut de Intuitext
20,50 RON 25,63 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Ion Cicu, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă, Andrei Băleanu

Clasa a VI-a
Matematică
Publicat în 2018
Un singur volum, 208  pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
ISBN: 978-606-8681-89-4

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3393 din 28.02.2017 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Prezenta lucrare este, în același timp, un îndreptar pentru elevi și profesori și o culegere de exerciții și probleme de matematică pentru clasa a 6-a. Cuprinde noțiuni teoretice, probleme rezolvate și aplicații pentru fiecare lecție, parcurgând toate unitățile de învățare și respectând recomandările programei școlare în vigoare. Fiecare unitate de învățare se finalizează cu o lecție de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor, o probă de evaluare însoțită de barem și o lecție de ameliorare-dezvoltare, oferind elevilor un feedback imediat și posibilitatea de a reveni asupra învățării pentru a-și consolida cunoștințele.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Culegerea de Matematică pentru clasa a VI-a se adresează elevilor de gimnaziu, conținuturile fiind însoțite de răspunsuriindicații de rezolvare, sau, în unele cazuri, chiar rezolvări.

Este structurată în 14 unități de învățare, dintre care prima este dedicată recapitulării, iar ultima vizează recapitularea finală. 

Sarcinile de lucru propuse pornesc de la situații de viață din universul de cunoaștere al elevilor, aceștia fiind implicați în activități practice care le permit să învețe noțiunile abstracte.

Lucrarea conține exerciții și probleme care constituie contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor specifice prevăzute de programa școlară.

Sunt propuse spre rezolvare 12 teste sumative (câte unul pentru fiecare capitol/ unitate) și două teste de pregătire a elevilor pentru evaluarea națională.

Exercițiile și problemele sunt utile în activitatea la clasă, în pregătirea suplimentară a elevilor, precum și în pregătirea pentru participarea la diverse concursuri școlare.

Culegerea pune la dispoziție sugestii inedite de predare și de captare a atenției școlarilor prin activități de tipul „Împăturește hârtia”, probleme de tip poveste (Camera enigmelor, Vizita la Planetariu etc.) sau prin tipurile de probleme oferite spre rezolvare.

Fiind concepută ca un îndrumar de tipul „Tot ce trebuie să știi la matematică fără profesor”, culegerea conține elemente de teorie și de predare care le permit elevilor să învețe matematica în mod autonom.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Ion Cicu, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă, Andrei Băleanu