Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Matematică. Suport teoretic și exerciții aplicative

Vândut de Intuitext
20,50 RON 25,63 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Prezenta lucrare este, în același timp, un îndreptar pentru elevi și profesori și o culegere de exerciții și probleme de matematică pentru clasa a 6-a. Cuprinde noțiuni teoretice, probleme rezolvate și aplicații pentru fiecare lecție, parcurgând toate unitățile de învățare și respectând recomandările programei școlare în vigoare. Fiecare unitate de învățare se finalizează cu o lecție de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor, o probă de evaluare însoțită de barem și o lecție de ameliorare-dezvoltare, oferind elevilor un feedback imediat și posibilitatea de a reveni asupra învățării pentru a-și consolida cunoștințele.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Culegerea de matematică clasa a 6-a se adresează elevilor de gimnaziu, conținuturile fiind însoțite de răspunsuriindicații de rezolvare, sau, în unele cazuri, chiar rezolvări. Astfel, elevii au posibilitatea de a se autoevalua și de a înțelege noțiunile pe care trebuie să le aprofundeze.

Materialul din această culegere de matematică pentru clasa a 6-a este structurat în paisprezece unități de învățare, dintre care prima este dedicată recapitulării cunoștințelor de clasa a V-a, iar ultima vizează recapitularea finală. 

Toate noțiunile au un suport științific și sunt ușor de înțeles, fiind explicate pornind de la situații concrete de viață din universul de cunoaștere al elevilor. În plus, pentru înțelegerea unor concepte, elevii sunt implicați în activități practice care le permit să învețe ușor chiar și noțiunile abstracte.

Lucrarea conține exerciții și probleme care constituie contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor specifice prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare douăsprezece teste sumative (câte unul pentru fiecare capitol/ unitate) și două teste de pregătire a elevilor pentru evaluarea națională.

Exercițiile și problemele de matematică de clasa a 6-a propuse sunt utile în activitatea la clasă, în pregătirea suplimentară a elevilor, precum și în pregătirea pentru participarea la diverse concursuri școlare.

Culegerea de Matematică de clasa a VI-a este de un real folos și pentru cadrele didactice, cărora le oferă sugestii inedite de predare  a anumitor noțiuni și de captare a atenției elevilor prin activități practice de tipul „Împăturește hârtia“, probleme de tip poveste (Camera enigmelor, Vizita la Planetariu etc.) sau prin tipurile de probleme oferite spre rezolvare.

Fiind concepută ca un îndrumar de tipul „Tot ce trebuie să știi la matematică fără profesor“, culegerea de clasa a VI-a conține elemente de teorie și de predare care le permit elevilor să învețe matematica în mod autonom.

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…