Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Dezvoltare personală - Clasa I

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a I-a
Dezvoltare Personală
Publicat în 2018
Un singur volum cu 80 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310823
ISBN: 978-606-8681-93-1

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3393 din 28.02.2017 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar pentru Dezvoltare personală pentru clasa I  este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este structurat în 9 unități de învățare cu teme de interes pentru elevii din clasa întâi. Cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu sarcinile de învățare introduse prin formulări de tip joc, sugestive pentru înțelegerea cerințelor.

Fiecare lecție conține ilustrații-suport pentru declanșarea discuțiilor din cadrul temei. Acestea constituie fie punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la diverse situații de viață din universul apropiat, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață.

Caietul conține sarcini de învățare și jocuri adecvate disciplinei Dezvoltare personală, precum și sarcini care asigură transferul către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării.

Sarcinile de învățare sunt accesibile, atractive, au grade diferite de dificultate.

Succesiunea exercițiilor corespunde etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare.

În plus, lucrarea îl provoacă pe elev:

  • Să desfășoare activități atractive, care îi stimulează imaginația: „Sunt puternic ca un leu. Sunt ca o leoaică de puternică. Realizează-ți și tu o mască respectând etapele de mai jos. Interpretează rolul alături de colegii tăi.
  • Să descopere informații utile în ceea ce privește igiena personală prin prezența ilustrațiilor clare și plăcute. (Vezi capitolul „Igiena personală”).
  • Să își exploreze creativitatea prin exerciții de tipul „Dacă săpunul ar conduce lumea, aceasta ar fi... ”.
  • Să fie curios și să se implice la ore cu ajutorul unor activități plăcute de tipul „Teatru mut – Interpretați, fără cuvinte, rolurile din povestea «Scufița Roșie»”.
  • Să îmbine studiul cu distracția prin activități de tipul „Joc la școală”.

  

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/  pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Activitati inedite Review by Angela Dirau
Am lucrat cu acest caiet si vreau sa va felicit pentru abordare. Mi-au activitatile propuse, pentru ca incurajeaza cu adevarat participarea copiilor la ore si curiozitatea lor naturala. Bravo! (Pus la data 27.08.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.