Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Limba şi literatura română - Caietul elevului pentru clasa a V‑a

Vândut de Intuitext
25,90 RON 32,38 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Adriana Alecu, Gabriela Catrina, Tatiana Ghiță, Monica Popa, Aurelia Stancu

Număr de pagini: 136 pagini

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de limba şi literatura română pentru clasa a V-a este un produs modern de învățare care îi ajută pe elevii din era digitală să-și formeze abilități de comunicare și să-și dezvolte scrierea creativă, imaginația, precum și Inteligența Emoțională – totul prin intermediul unor exerciții și activități plăcute și atractive.

Astfel, cu ajutorul acestui caiet, elevii de clasa a V-a...

  • își dezvoltă abilitățile emoționale, dar și capacitatea de a argumenta prin exerciții de tipul „Cum te-ai si simțit dacă ai fi fost Dănuț și ai fi mers să te împaci cu sora ta? Ai fi procedat la fel sau diferit? Motivează-ți răspunsul în 50-60 de cuvinte“. Sau „Notează patru calități pe care trebuie să le aibă un bun ascultător și alte patru calități ale unui bun vorbitor“.
  • exersează scrierea creativă prin provocări de tipul „scrie un acrostih în care inițialele să formeze cuvântul joacă“, „scrie un cvintet cu tema Familia“ sau „povestește, în 80-100 de cuvinte, o situație hazlie cauzată de scrierea fără diacritice“.
  • descoperă cât de plăcut este să învețe prin intermediul jocurilor, așa cum sunt jocurile în echipe.
  • își îmbogățesc vocabularul prin jocuri și activități amuzante, desfășurate individual sau în echipe de mai mulți colegi.

Sarcinile de învăţare sunt construite gradat, iar exercițiile de reflecție asupra textelor literare și nonliterare sunt concepute pentru o învăţare diferenţiată, oferind posibilitatea elevilor de a alege, dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanţă sau tipului de inteligenţă.

Caietul este atractiv pentru copii şi util pentru profesori prin grafică, prin diversitatea textelor şi prin diferenţierea sarcinilor didactice.

 

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Abilitati de comunicare Review by Liviu Anatol
Evaluare
Am lucrat anul trecut cu acest auxiliar. Am remarcat in mod deosebit activitatile care incurajeaza scrierea creativa, argumentarea, gandirea critica sau invatarea prin jocuri educationale. In plus, auxiliarul este bine structurat, organizat pe intelegere, aprofundare, exersare, excelenta. (Pus la data 02.09.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta