Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Limba şi literatura română - Caietul elevului pentru clasa a V‑a

Vândut de Intuitext
20,50 RON 25,63 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Adriana Alecu, Gabriela Catrina, Tatiana Ghiță, Monica Popa, Aurelia Stancu

Clasa a V-a
Limba si literatura română 
Publicat în 2017
Un singur volum, 136  pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310779
ISBN: 978-606-8681-85-6

Această lucrare este elaborată în conformitate cu programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3393 din 28.02.2017 și poate fi utilizată ca auxiliar pentru pregătirea suplimentară a elevilor.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul de Limba şi literatura română pentru clasa a V-a  îi ajută pe elevi să-și formeze abilități de comunicare și să-și dezvolte scrierea creativă, imaginația, precum și inteligența emoțională – totul prin intermediul unor exerciții și activități plăcute și atractive.

Auxiliarul îl provoacă pe elev:

  • Să își dezvolte abilitățile emoționale, dar și capacitatea de a argumenta prin exerciții de tipul „Cum te-ai si simțit dacă ai fi fost Dănuț și ai fi mers să te împaci cu sora ta? Ai fi procedat la fel sau diferit? Motivează-ți răspunsul în 50-60 de cuvinte”. Sau „Notează patru calități pe care trebuie să le aibă un bun ascultător și alte patru calități ale unui bun vorbitor”.
  • Să exerseze scrierea creativă prin provocări de tipul „scrie un acrostih în care inițialele să formeze cuvântul joacă”, „scrie un cvintet cu tema Familia” sau „povestește, în 80-100 de cuvinte, o situație hazlie cauzată de scrierea fără diacritice”
  • Să învețe prin joc cu plăcere prin jocuri și activități amuzante, desfășurate individual sau în echipe alături de mai mulți colegi.

Sarcinile de învăţare sunt construite gradat, iar exercițiile de reflecție asupra textelor literare și nonliterare sunt concepute pentru o învăţare diferenţiată, oferind posibilitatea elevilor de a alege dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanţă sau tipului de inteligenţă.

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Abilitati de comunicare Review by Liviu Anatol
Evaluare
Am lucrat anul trecut cu acest auxiliar. Am remarcat in mod deosebit activitatile care incurajeaza scrierea creativa, argumentarea, gandirea critica sau invatarea prin jocuri educationale. In plus, auxiliarul este bine structurat, organizat pe intelegere, aprofundare, exersare, excelenta. (Pus la data 02.09.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Adriana Alecu, Gabriela Catrina, Tatiana Ghiță, Monica Popa, Aurelia Stancu