Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Muzică și mișcare - Manual pentru clasa a III‑a 2021 (LOCUL II LA CALITATE!)

Vândut de Intuitext

Disponibilitate: În curs de apariţie

SOLICITAȚI GRATUIT Pachetul Învăţătorului

Pachetul conține:

  • Un set de manuale pentru clasa a III-a;
  • Acces la ScoalaIntuitext.ro, în zona de resurse educaţionale online (filme de predare, teste de evaluare: iniţiale, sumative şi finale, jocuri de exersare);
  • Ghidul învăţătorului (planificarea şi proiectarea unităţilor);
  • Fişe de lucru (ortograme, elemente de geometrie, înmulţirea şi împărţirea, numeraţia, probleme cu cele 4 operaţii aritmetice, fracţii recapitulare, probleme);
  • Activităţi educaţionale pentru clasa a III-a;
  • Amenajarea clasei;
  • Adeverinţa de utilizator al produselor Intuitext;
  • Abonament Didactic Premium valabil 3 luni.

și este recomandat cadrelor didactice care optează să folosească la clasă manualele Intuitext.

Manualul respectă programa școlară având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană.

Conținuturile muzicale se îmbină armonios cu cele de limba română, de știinţe ale naturii, urmărindu-se transdisciplinaritatea.

Învățarea prin descoperire, dar și prin activități în perechi sau în echipă, integrarea exercițiilor - joc sunt caracteristici definitorii ale manualului ce urmăresc să implice activ elevul în procesul de descoperire a noilor informații.

Cele 5 unități de învățare din cuprinsul manualului au pagini dedicate recapitulării și evaluării, iar la pagina de evaluare, elevului i se oferă o grilă de autoevaluare care îi permite să își stabilească cu ușurință nivelul la care se situează.

Contextele oferite pentru învățare sunt familiare elevilor, răspund intereselor și preocupărilor lor. Ele îi încurajează să exploreze, să cerceteze, să caute noi provocări.

Sarcinile de lucru sunt însoțite de imagini sugestive, care au rolul de a facilita învățarea, de a-l implica activ pe elev în propria formare, de a-i capta și orienta atenția. Ca element suplimentar de motivare, pentru realizarea sarcinilor, elevii sunt sprijiniți cu indicații de rezolvare.

Varianta printată este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe platfoma: www.manuale.edu.ro. Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe. Varianta digitală a manualului sporeşte eficienţa didactică a demersului școlar. Informaţia oferită prin suporturile vizuale, audio, resursele multimedia este relevantă pentru vârsta elevilor. Manualul de Muzică și mișcare este un instrument de lucru modern și operaţional, care abordează un stil activ de predare-învățare-evaluare, ţinând cont de particularităţile de vârstă ale elevilor.

IMPORTANT: pentru utilizarea eficientă a edițiilor digitale veți beneficia de suportul nostru pe toată durata anului școlar.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…