Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

MEM - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - Pițilă, Mihăilescu)

Vândut de Intuitext
24,90 RON 31,13 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel
Clasa I
Matematică și explorarea mediului

Publicat în 2019
Un singur volum, 72 pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492310915
ISBN: 978-606-9030-00-4

Lucrarea este elaborată în conformitate cu programa școlară pentru Matematică și explorarea mediului, aprobată de Ministerul Educației Naționale, prin ordinul nr. 3418/19.03.2013. Poate fi utilizată ca auxiliar pentru oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, pentru manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar Matematică și explorarea mediului pentru clasa I este organizat în așa fel încât să fie ușor de parcurs de către școlar.

Este structurat în 11 unități de învățare, care conțin sarcini de lucruantrenante și o grafică atractivă.

Succesiunea exercițiilor vizează: formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, promovarea gândirii active și a curiozității cognitive.

Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Sunt integrate și pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare și evaluării finale.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și au grade diferite de dificultate.

Caietul poate fi utilizat ca auxiliar al oricărui manual Matematică și explorarea mediului pentru clasa I, permițând elevilor să îl folosească atât la școală, cât și acasă.

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor dupa manualele Intuitext;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale, sumative și finale.

 

Păreri clienti

1 Articol(e)

pe pagină
Exercitii diferite ca dificultate Review by Radu Andrei
E unul dintre putinele caiete care sa aiba suficiente exercitii cu grade diferite de dificultate, pentru ca eu sa pot lucra cu toti copiii. In plus, in cazul acestei lucrari, abordarea e cea care face diferenta, in sensul ca matematica le este prezentata dintr-o perspectiva practica, ceea ce ii ajuta s-o inteleaga mai usor. (Pus la data 27.08.2019)

1 Articol(e)

pe pagină

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.