Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Pachet Excelenţă Matematică

Vândut de Softwin

Acest produs educațional este un kit downloadabil, pe care îl veți putea descărca foarte ușor! Produsul nu este un CD!

Disponibilitate: In stoc

380,00 RON

Pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 120.000 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Demo
Gazeta Matematică - ediţie electronică
Revista de Matematică din Timişoara - ediţie electronică
380,00 RON
Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Gazeta Matematică – Ediţie Electronică cuprinde colecţia integrală a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895-2010.

Colecţia se bucura de peste 90.000 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Odată cu achizitionarea acestui produs, INTUITEXT oferă posibilitatea de actualizare a conţinutului, prin descarcarea GRATUITA a versiunii electronice disponibile a revistei Gazeta Matematică. 

Pe site-ul dedicat Gazetei Matematice, http://gazetamatematica.net/,  găsiţi pagina actualizare conţinut, de unde se pot descărca actualizările disponibile. Acestea sunt gratuite. Pentru a putea vizualiza conţinutul este însă necesară versiunea completă a produsului. Aceste actualizări nu aduc modificări funcţionale aplicaţiei.

Ediţia electronică a Revistei de Matematică din Timişoara cuprinde colecţia integrală a Revistei din perioada 1921-2006.

Pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 30.000 de probleme cu soluţii şi articole structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Aveți posibilitatea de a actualiza produsul cu toate numerele apărute între anii 2007 și 2009. Tot ce trebuie să faceți este sa descărcați fișierul de actualizare de aici. Apoi pentru a vizualiza noul conţinut, deschideţi produsul „Revista de Matematică din Timişoara – Ediţie Electronică” şi selectaţi meniul „Aplicaţie \ Actualizare conţinut”. Din acest meniu, importaţi fişierele pe care le-aţi descărcat în prealabil, iar acestea se vor adăuga automat conţinutului deja existent în produs.

Configurație recomandată:

• Procesor cu frecvență: 2 GHz
• Memorie RAM: 1024 MB
• Rezoluție a ecranului: 1024 X 768, 32 biți adâncime culoare
• Spațiu liber pe disc: 400 MB
• Placă de sunet și boxe/căști
• Conexiune Internet
• Sistem de operare Microsoft Windows: Vista, 7, 8
• Windows MediaPlayer 7.0

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Alţii au mai cumpărat şi…