Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Pachet Caiete Interdisciplinar Clasa Pregătitoare 2023

Vândut de Intuitext
31,00 RON 38,75 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietele auxiliare INTUITEXT pentru clasa pregătitoare sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Setul conţine:

Caietul interdisciplinar pentru clasa pregătitoare, volumul 1

Caietul interdisciplinar pentru clasa pregătitoare, volumul 2

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

 PACHETUL este format din auxiliare didactice tipărite. 

Caiet interdisciplinar pentru clasa pregătitoare, volumul 1 cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor. 

Acestea sunt structurate în 5  unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare.

Ilustrațiile reprezintă fie un punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la experiențe de viață trăite, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață. 

Caietul auxiliar asigură  transferul către toate disciplinele specifice clasei pregătitoare, abordând integrat învățarea.

Caietul interdisciplinar pentru clasa pregătitoare, volumul 2 continuă colecția de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor, structurate în alte 5 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare. 

Exercițiile respectă particularitățile de vârstă ale elevilor, sunt atractive, au grade diferite de dificultate, se succed corespunzător etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare. 

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor.

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale și finale. 

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…