Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Teste de matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala la clasa a 4-a | Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
34,00 RON 42,50 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! AVIZAT MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Număr de pagini: Caietul de teste de matematică și explorarea mediului are 56 pagini color, iar caietul de teste de comunicare în limba română are 64 de pagini color.

Setul conţine:

Limba și literatura română - Teste pentru Evaluarea Națională, clasa a 4-a Editura Intuitext

Matematică - Teste pentru Evaluarea Națională, clasa a 4-a | Editura Intuitext

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietele Teste pentru Evaluarea Națională pentru clasa a IV-a pregătesc elevul pentru testele de la Evaluarea Națională, respectând structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere ale acestora.

Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a , în anul școlar 2019-2020, care a fost aprobată cu OMECS nr. 3 051 din 12.01.2014. 

Auxiliarele pun la dispoziție 14 teste similare cu cele ale evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.
Testele beneficiază de răspunsuri, pentru a-i oferi elevului posibilitatea autoevaluării.

Caietele de teste pot fi utilizate de elev la școală sau acasă. Sunt un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text, pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea competențelor de producere a mesajelor scrise.

Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire.

Totodată, realizarea grafică excepțională contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și implicit la rezolvarea lor cu ușurință. Ilustrațiile sunt clare și reprezintă un adevărat suport pentru textul pe care îl însoțesc.

 

 Pentru cadrele didactice -  în pagina https://manuale.intuitext.ro/ -  pot fi descărcate:

• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;

• fișe de lucru;

• teste iniţiale și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Alţii au mai cumpărat şi…