Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Caiet auxiliar dezvoltare personala clasa pregatitoare | Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
18,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul auxiliar de dezvoltare personala pentru clasa pregatitoare este ușor de parcurs și de completat, are o grafică atractivă, conform profilului de vârstă al elevilor de 6-7ani. Cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu sarcinile de învățare introduse prin formulări sugestive de tip joc, sugestive pentru înțelegerea cerințelor. Acestea sunt structurate în 10 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare; prima unitate vizează evaluarea inițială, iar ultima recapitularea și evaluarea finală.

Fiecare lecție din caietul auxiliar de dezvoltare personala pentru clasa pregatitoare conține ilustrații-suport pentru declanșarea discuțiilor din cadrul temei. Acestea constituie fie punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la diverse situații de viață din universul apropiat, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață.

Caietul conține sarcini de învățare/jocuri adecvate disciplinei Dezvoltare personală, dar și sarcini care  asigură transferul către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării (acestea sunt marcate distinct). Sarcinile de învățare sunt accesibile, atractive, au grade diferite de dificultate, sunt adecvate înțelegerii noțiunilor specifice disciplinei, exersării comportamentelor și relaționării pozitive; jocurile și exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă. Succesiunea exercițiilor corespunde etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare.

 Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil