Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Limba și literatura română - Teste pentru Evaluarea Națională, clasa a 4-a Editura Intuitext

Vândut de Intuitext
18,00 RON 22,50 RON

Disponibilitate: In stoc

NOU! Avizat MEN!

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Clasa a IV-a

Limba si literatura română
Publicat în 2023
Un singur volum, 48 de pagini, 260 mm x 205 mm, policromie
EAN: 5948492311240
ISBN978-606-9030-33-2

Această lucrare este elaborată în conformitate cu METODOLOGIA de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, care a fost aprobată cu OMENCȘ nr. 3.051 din 12.01.2016 și cu Programa școlară în vigoare pentru disciplina Limba și literatura română, aprobată prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014.

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietul Limba și literatura română  - Teste pentru Evaluarea Națională,  clasa a 4-a pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

 Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, aprobată cu OMENCȘ nr. 3.051din 12.01.2016. Formatul celor 7 teste este asemănător cu cel al evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii (Art.9).

 Finalul caietului conține 5 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

 Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.

 Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

 

Pentru cadrele didactice - în pagina https://manuale.intuitext.ro/ - pot fi descărcate:
• planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor;
• fișe de lucru;
• teste iniţiale și finale.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Spune părerea ta

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarele sunt elaborate de o echipă de cinci autori cu experiență în domeniul învățământului primar, absolvenți ai liceului pedagogic, cu activitate ca învățători cuprinsă între 13 și 32 de ani.

Echipa de autori beneficiază de experiență profesională în domenii diferite, și anume: inspecție școlară pentru învățământ primar, consiliere psiho-pedagogică, cercetare în domeniul științelor educației, activitate metodică în cadrul CCD, formare pe domenii de interes pentru cadrele didactice (curriculum, metode active, evaluare, comunicare, managementul clasei, inteligențe multiple, gândire critică etc.), ceea ce oferă o perspectivă holistică în realizarea resurselor educaționale.

Cei cinci autori au elaborat manuale școlare pentru elevii claselor I-IV, auxiliare pentru elevii din învățământul primar, programe școlare, ghiduri metodologice, articole în reviste de specialitate, lucrări de didactica specialității, management educațional, curriculum, evaluare, transdisciplinaritate etc., oferte de formare pentru cadrele didactice, diverse resurse educaționale produse în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.