Coşul meu

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Set Complet Caiete Clasa Pregătitoare

Vândut de Intuitext
50,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Caietele auxiliare INTUITEXT pentru clasa pregătitoare sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Setul conţine:

Comunicare în limba română - Caietul elevului pentru clasa pregătitoare

Matematică şi explorarea mediului - Caietul elevului pentru clasa pregătitoare

Caiet auxiliar dezvoltare personala clasa pregatitoare | Editura Intuitext

Cantitate:
Suport şi asistenţă
Livrare gratuită peste 150 RON
Comandă rapid

Caietele INTUITEXT pentru clasa pregătitoare sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Caielete auxiliare INTUITEXT aduc cadrele didactice și elevii mai aproape de bucuria de a învăța prin integrarea unităților de învățare și a tematicilor abordate.

Caietele sunt utilizate de către elevi în activitatea de la clasă, fiind un real suport pentru învățător, prin așezarea firească și logică a temelor urmărite de programa școlară, pentru un demers educațional fluent și coerent.

Caietele sunt realizate astfel încât elevului să îi fie ușor să identifice și să înțeleagă sarcinile de lucru, prin raportare la ilustrații, dat fiind faptul că la acest nivel de învățare elevii nu știu să citească și să scrie, ei dobândind cunoștințele în mod intuitiv prin recunoașterea unor simboluri și patternuri deja aplicate și practicate. Ilustrația reprezintă elementul de bază pentru învățare, ea comunică cerința exercițiilor, permite înțelegerea și rezolvarea acestora, dar în același timp constituie element ludic, pentru bucuria elevului.

Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie. Autentifică-te sau înregistrează-te

PDF Indisponibil